D. Trumpas: „tik aš galiu užkirsti kelią III pasauliniam karui. Duokit pakalbėti su Putinu ir aš jį sužavėsiu“ - Bideną išvadino „fiziškai ir protiškai neįgaliu“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-03-13 16:17
Užverbuotas žmogus pasikalbės su Putinu. Cha cha. Gaila, kad daug žmonių juo tiki
nemesis 2022-03-13 16:29
Kaip vienas USA protestuotojas buvo plakate užsirašęs - "Trump is Putin's bitch!". Gal priklaupęs pamalonintų kažkokiu specifiniu būdu ir iš tiesų meilė sužibtų tarp jų?
nemesis 2022-03-13 16:29
Kaip vienas USA protestuotojas buvo plakate užsirašęs - "Trump is Putin's bitch!". Gal priklaupęs pamalonintų kažkokiu specifiniu būdu ir iš tiesų meilė sužibtų tarp jų?
iPienius 2022-03-13 17:46
jus rimtai tokie idiotai? kai buvo valdzioje jam uzteko nusiust lektuvnesi i vidurzemio jura. Putinas ir visi kiti ramiai sedejo. tiesiog lauke kol baigsis kadencija. atejo alzhaimeris Bidonas ir Putinas su UA elgiasi kaip su savo nuosavybe, o vakarai tyli ir bijo daugiau ka nors pasakyt. net sankcijas juokingas ivedineja. kad Bidenas yra Putino kale, tai suprasciau, nes taip ir yra. praejo vos metai prie Bidono ir turim kara, kuris gali peraugt ir neaisku ka. kai Bidenas jau buvo prezidentu visa logistika pradejo vaziuot i pasieni. Trumpas per daug nenuspejamas buvo, todel Putinas nenorejo su juo prasidet, todel ramiai lauke ir planavo kara.
bmk1245 2022-03-13 17:50
Galima mėgt/nemėgt Trump'o, bet šitas bičas neprognozuojamas (už ką jį ir palaikiau, ir palaikau), ir galimai būtų išspardęs Putkai subynę, kaip išspardė Irano generolą #1. O tai kad Bidonas yra protiškai neįgalus, niekam, bent kiek protaujančiam, neturėtų kilt abejonių. O jau kupranugariukas Harris - šitai kurvai turėtų būt uždrausta prisiartinti prie vyriausybinių pastatų.
sub 2022-03-14 08:32
O šitie du etatiniai, oralinio meistai, get off Trumps dick. Kaip jis nieko normalaus nepadarė būdamas prezidentu, apart įžeidimų, rasinės diskriminacijos ir t.t., taip ir nepadarys. Per maži kiaušiniai. Visų pirma ne Bidenas pradėjo karą, o Putinas, tai nemėtykit čia "kaltas" bombų kur nereik. Bidenas visų pirma rūpinasi savo šalies interesais ir saugumu, kaip ir turėtų būt. O dėl užpakalių spardymo, tai tikri vyrai pasižymi darbais o ne kalbomis. Dar ne mačiau, kad tie kurie daug kalbą, kažką darytų. trumpas būtent toks, daug kalba, nieko nepadaro, tik kalba.
HardAxe 2022-03-14 10:18
tegu nuskrenda į Rusiją, pakalba. Rusai susikraus žaislus, išvažiuos namo. Trumpą tikrai išrinks nauju prezidentu. Bus geriausia reklama.
Hmz 2022-03-14 12:59
Nemanau, kad Putinas pabučiuos jam į pilvuką - Trampas per senas jau.
Senas kareivis 2022-03-14 13:09
Kai Trampas buvo prezidentas, nurodė JAV kariuomenei išeiti iš Afganistano. Kaip tyčia, į valdžią atėjo Baidenas. Ant jo, ant Baideno, dabar ir krenta akmenys bei visa kita.
sub 2022-03-14 16:18
xuilo - 69, trumpam - 76. Abu pensijoj, abu seniai nukvakėliai. Dabartinis USA prezidentas lygiai tas pats. Va kodėl Obama buvo n kartų už juos abu geresnis. Iš vis mano manymu, reikėtų mažint amžiaus kartelę patekt į politiką jausnesniems, ir neleist seniams, kurie nebesupranta šiuolaikinio pasaulio, vadovaut žmonėms. Taip ir nuzombina normalius šiuolaikiškus žmones su supratimu iš 1960-ūjų, kai už lango 2022 metai eina.
jonas.rudzinskas 2022-03-14 16:23
dauguma cia rasanciu akivaizdu susidare ispudi apie demokratu ir Bidono politika is delfiu, CNN (visiskai prodemokratiskas, labai neaojektyvus) ir panasiu demokratu ruporu... Kalbekime apie faktus, visu pirma Kryma pasieme Putinas per Obamos kadencija, tuo metu tiesiogiai atsakingas uz sita konflikta JAV buvo paskirtas butent Bidenas, kuom viskas baiges ir jog Putka dare ka norejo, labiau nei akivaizdu. Faktas, jog prie Trumpo nebutu puoles Putka, jis yra paprasciausias marozas, kuris supranta ir bijo tik grieztos rankos (pvz.: Erdoganas). Nord Stream ir visi kiti reikalai tik irode, jog demokratai daro viska, kad ruskems butu geriau. Nepamirskit dar, kad Bidenui atejus i valdzia USA is naftos eksportuotojos tapo importuotoja, tik del to jog buvo panaikinta visa skalunu metodu isgaunama nafta, vien situo sprendimu padaryta milziniska zala USA ekonomikai... sudekite konkrecius faktus, maziau antrasciu CNN skaitykite ir matosi viskas akivaizdiai...
jonas.rudzinskas 2022-03-14 16:26
pamirsai svarbiausia detale, jog prie Trumpo isejimas butu buves sklandus, idijotai demokratai sugebejo i nauja sutarti suraityti nesamoninga data (iki kada turi pasitraukti) ir to pasekoje tapo visiskas chaosas, nes nieko nespejo.. palikta ir neisgelbeta tukstanciai... Isejimas buvo neisvengiamas, esme, jog demokrataai viska pradejo daryti "savaip" ir labai, labai blogai !
Hmz 2022-03-14 16:32
Teisybės dėlei reiktų prisiminti, kad Adamkus pradėjo antrą kadenciją būdamas apie 2004-1926=78 metų amžiaus.
Benediktas 2022-03-14 17:03
Jei neliks Putino rėžimo, Trumpo prezidentavimas nelabai turės reikšmės ES saugumui neigiama prasme. Bet Taivanio gynybą jis gali pasuoti. Putino ryšiais su Trumpu, Kinija gali pasinaudoti.
Dannas3 2022-03-14 18:33
Pirmiausia nustokit juokint su tais usa prezidentais, kurie realiai turi tiek pat galios kiek ir Lietuvos prezidentas. Kazkoks tai fasadas ir tiek. Trumpo nusikliedejimus, daznai uzlopydavo partija. Todel ir vienas didziausiu trumpistu koziris, neziurek ka kalba, ziurek ka daro, kur realiai visi kreditai turetu nueit partijai, o ne asmeniui. Taip kad Bidenas ar Trumpas,viskas labai panasiai klotusi, nes realiai nei demokratu, nei respublikonu uzsienio politika nesiskiria stipriai.
sub 2022-03-15 08:06
Ne nepamiršau. Nepaminėjau, nes Adamkus kaip prezidentas, na geresnis už NAusėdea, bet su Grybauskaite nėr ką lygint. Aš suprantu Adamkaus nuopelnus santykiusoe su USA ir vakarais, bet tik tiek.
sub 2022-03-15 08:08
Puikiai suprantu tavo nuomonę, bet striapsnis ne apie partijas, todęėl ir diskutuojam apie prezidentus kaip asmenybes.
SaMaras 2022-03-15 09:33
Negali atmesti varianto, kad USA žvalgyba iš seniau galėjo turėti žinių, kad putleriui jau visai stogas čiuožia, ir realiai spjovė į regioninį konfliktą ir staigiai atitraukė visus resursus ir žmones, kad galėtų persigrupuoti ir atitinkamai reaguoti į putkos išsišokimus..