[Išsami tema] Ka-52 „Aligatorius“: kaip Ukraina paneigė mitus apie „Putino tvirtovę“, „analogų neturintį“ karinį Rusijos sraigtasparnį (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2022-04-12 20:52
Jei tikrai nėra šarvuotos kapsulės tai tikrai nekažką "skraidančiam tankui" kiti dalykai tai tokie papilstymai iš tuščio į kiaurą.. beje, buvo ir kitokia dvivietė Ka50 versija pristatyta.. vadinosi Ka50-2 erdogan
HardAxe 2022-04-13 09:09
nu blyn, kurio lėktuvo šarvai gali atsilaikyti prieš prieštankinę raketą? Čia ne tas kalibras.
SaMaras 2022-04-13 09:33
Na čia labai viską paviršutiniškai aprašo.. iš esmės su bet kuriuo prieštankiniu galima sunaikinti bet kurį orlaivį.. pagrindinė bėda į jį pataikyti. dauguma prieštankinių ginklų naudoja kumuliacinius sprogmenis, kurie skirti pramušti šarvą kontakto taške (didžiausią žalą daro pačio šarvo skeveldros ir išsilydžiusio metalo srovė), priešlėktuviniai ginklai daugiausia naudoja fugasinius-skeveldrinius užtaisus, kurie pažeidžia didesnį paviršiaus plotą.. Atsimenu buvo numuštų sraigtų ir su tow rįaketomis (per black hawk down net su elementariu RPG7, nors netikrinau ar taip ir buvo ir tikruose įvykiuose) bet esmė, kad tokio tipo orlaiviai paprastai projektuojami atlaikyti nemažus pažeidimus, grįžti su vienu varikliu ir pan, tai su prieštankiniu reikia sėkmės pataikyti ten kur reikia..
Azys 2022-04-13 09:58
pagrindinės savybės ... nepagalvojo, kad iš prieštankinio šaudys, tai tokios sistemos ir neįdiegė