4 valandą ryto šeimos name atsirado dar vienas paslaptingas kambarys - bijoma rasti ką nors baisaus (Video)  (1)

Daugybė žmonių susidomėjo keistu įvykiu, nutikusiu vienai amerikiečių šeimai. 4 val. ryto išgirdę triukšmą, jie išsigando.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pamanę, kad tai vagys, šeimos nariai nusileido į pirmą aukštą, iš kur sklido garsas, tačiau nieko nerado. Kitą dieną moteris, vardu Brittany Bush, užėjo į garažą ir suprato, kas tąkart juos prikėlė. Garaže buvo atsivėrusi didžiulė smegduobė, tačiau ne tai labiausiai nustebino šeimą. Smegduobė atvėrė įėjimą į slaptą kambarį po žeme.

Patalpa nebuvo pažymėta namo plane, o būstą pardavę žmonės nieko apie tai neužsiminė. Nebuvo jokių durų, tad neaišku, kaip ankstesni namo gyventojai ten patekdavo. Dabartiniai šeimininkai išsigando, jog galbūt kambaryje slypi kažkas blogo, tad niekas ir nenorėjo, kad jis būtų atvertas.

„Kambarys nepažymėtas jokiuose namo ar net miesto įrašuose“, – sakė Brittany.

Bushų šeima ten rado lentynų, moterišką krepšį, vaikiškų žaislų ir kelių dešimtmečių senumo laiškų. Moteris su vyru kreipėsi į specialistus, kurie nustebo, kad garažo grindys neįgriuvo anksčiau. Pasirodo, kad cementinės plokštės buvo vos 5 cm storio. Inžinierius patikino, jog yra tikimybė, kad po garažu slepiasi dar vienas kambarys.

Šeima tikisi, jog slaptas kambarys tebuvo karo slėptuvė, mat pats namas pastatytas dar 1940-aisiais. Bushams atrodo įtartina, kad kambarys nebuvo niekur pažymėtas, mat prieš tai name gyveno dar kelios šeimos.

„Inžinierius patarė neišsigąsti, jeigu tame kambaryje rastume kūną“, – sakė Brittany.

Video reportažas apie atrastą slaptą kambarį

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(25)
(48)
(-23)

Komentarai (1)