Kaip išsirinkti ilgaamžišką dušo kabiną?  ()

Nusprendę namuose montuoti dušo kabiną, tikimės, kad ji tarnaus kuo ilgesnį laikotarpį ir šį prietaisą reikės pakeisti tik tuomet, kai nuspręsime atlikti kapitalinį vonios kambario remontą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visgi, tikriausiai sutiksite, jog vien tik apžiūrėjus dušo kabinas, sunku spręsti apie jų ilgaamžiškumą. Būtent dėl šios priežasties išskyrėme pagrindines ypatybes, kuriomis turėtų pasižymėti kokybiška, ilgus metus tarnausianti dušo kabina. Platų tokių įrenginių pasirinkimą galite apžiūrėti čia.

Kokybiškos tarpinės

Nuo šių detalių iš dalies priklauso dušo kabinos sandarumas, tad reikėtų įsitikinti, ar jos nėra paveikios temperatūrų ir drėgmės pokyčiams – tuomet šie elementai greitai nenusidėvės. Dar didesniam sandarumui naudojamos magnetinės tarpinės, apsaugančios vonios kambarį nuo bet kokių vandens pratekėjimų.

Specialus paleidimo – nuleidimo mechanizmas

Tokį mechanizmą turinčios dušo kabinos yra ir ilgaamžiškesnės, ir komfortiškesnės. Patogumą pastebėsite tuomet, kai varstysite kabinos duris – tai daryti galėsite ir tyliai, ir lengvai. Be to, toks mechanizmas saugo tarpines nuo greito nusidėvėjimo, taigi naujoji Jūsų dušo kabina ilgą laikotarpį išsaugos savo sandarumą.

Pakankamai storas stiklas

Tikriausiai net nereikia sakyti, kodėl šis aspektas yra svarbus – kuo stiklas bus storesnis, tuo patikimesnė ir sąlyginai tvirtesnė bus Jūsų dušo kabina. Rekomenduojama rinktis ne mažesnį nei 6mm storį, tačiau nesuklysite apžiūrėję ir 8mm storio stiklą turinčias dušo kabinas. Pasidomėkite, ar stiklas atitinka keliamus saugumo standartus – tuomet nekils jokių papildomų klausimų dėl jo kokybės.

 

Lengvai valomas stiklas

Vargu, ar ilgai džiaugsitės naująja dušo kabina, jei valydami jos stiklus turėsite gaišti daugybę brangaus laiko. Jei norite to išvengti, įsitikinkite, kad stiklai yra ne tik kokybiški, bet ir lengvai valomi. Ypač palankiai vertinama populiarioji „Easy Clean“ apsauginė danga – ji atstumia vandenį, todėl vandens lašai labai greitai nuteka ir nepalieka jokių papildomų žymių. Jei iki šiol su tokia ypatybe neteko susidurti, tikrai įvertinsite šį privalumą.

Galimybė dušo kabiną pritaikyti skirtingiems poreikiams

Taip, galiausiai mums tenka pasirinkti vieną dušo kabinos montavimo būdą ar dizainą, tačiau bet kokios papildomos galimybės rodo šių įrenginių universalumą ir gamintojų atidumą – niekuomet nesuklysite, jei tokiems sprendimams teiksite pirmenybę. Be tokių ypatybių kaip galimybė rinktis stiklo spalvą ar dušo kabinos montavimo būdą (kai tas pats įrenginys gali montuojamas ir su padėklu, ir be jo), papildomai norėtųsi paminėti stiklo graviravimą lazeriu. Tokia technologija leidžia papuošti dušo kabiną įvairiausiais piešiniais, kurie bendram vonios kambario interjerui suteiks dar daugiau unikalumo.

 

Patikimas gamintojas

Atsižvelgę į prekinį ženklą, iš tiesų galime spręsti apie dušo kabinos kokybę ir ilgaamžiškumą – ypač tuomet, jei kompanija turi ilgametę patirtį ir specializuojasi vonios įrangos gamyboje. Tokiomis ypatybėmis pasižymi RADAWAY dušo kabinos, kurios gali pasiūlyti visus aukščiau išvardintus privalumus – jei pirmenybę teiksite tokiems įrenginiams, bet kokius rūpesčius dėl kokybės ar priežiūros galėsite pamiršti. Tiesa, dėmesio vertų gamintojų galite rasti ir daugiau – platų dušo kabinų pasirinkimą siūlo Arsan.lt parduotuvė.

Atsižvelgę į visus šiuos kriterijus, galėsite būti tikri, jog Jūsų pasirinkta dušo kabina iš tiesų bus tvirta ir patikima. Tuomet liks apgalvoti dizaino klausimą – šiuo atveju Jūsų ir vėlgi laukia platus pasirinkimas kurį siūlo Arsan.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()