Lenkijos ūkininkų protestai - Kremliaus sąmokslas?  ()

Kuleba pakomentavo provokuojantį Lenkijos ūkininkų kvietimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Komentuodamas lenkų provokatorių šūkius, raginančius „atvykti Putiną“, Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba pareiškė, kad lenkai neturėtų lengvabūdiškai žiūrėti į tokius dalykus.

„Tuos žmones, kurie kadaise ragino Putiną atvykti ir atkurti tvarką Donbase, visų pirma sušaudė patys rusai, kai atvyko Putinas. Todėl lenkai neturėtų juokauti su tokioms istorijomis, kad „Putinas ateis ir padarys tvarką“. Nes vėliau, kai rusiškas batas tryps Lenkijos žemę, labai, labai skaudės. Lenkija turės sumokėti baisią kainą“, – sakė jis kanalui „Подробиці“.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4367 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Kai lenkai nusprendžia manipuliuoti šia tema politiniais tikslais, visada turėtų prisiminti, kad Rusija dalyvavo visuose Lenkijos padalijimuose“, – sakė ministras.

Vasario 20 d. pasienyje su Ukraina vienas iš protestuojančių Lenkijos ūkininkų prie savo traktoriaus pritvirtino sovietinę vėliavą ir plakatą su užrašu „Putinas susidoros su Ukraina, Briuseliu ir mūsų vyriausybe“. Rusijos propagandistai ėmė aktyviai platinti šią vaizdo medžiagą.

 

Be to, vasario 25 d. Lenkijoje nežinomi vandalai padegė aštuonis vagonus su ukrainietiška žemės ūkio produkcija ir sugadino 160 tonų ukrainietiškų grūdų. Taip ukrainietiška žemės ūkio produkcija sugadinama jau nebe pirmą kartą.

Ukrainos bendruomenių, teritorijų ir infrastruktūros plėtros ministras Oleksandras Kubrakovas pakomentavo, kad „tai, jog grasinama paviešinti vaizdus, kaip išpilami ukrainietiški grūdai, gali būti susiję su Kremliaus sąmokslu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(4)
(8)

Komentarai ()