Rusija puola NATO. Skelbiamas detalus planas  (2)

Vokietija pateikė išsamią informaciją apie Rusijos planą užpulti NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija pateikė išsamią informaciją apie Rusijos planą užpulti NATO. Jį sudaro keturi etapai.

Vokietijos vyriausybė parengė galimo Rusijos puolimo prieš šalį planą, kurį sudarys keturi etapai, rašo „Bild“, remdamasis dokumentu „Civilinės gynybos rizikos analizė“.

Numatoma, kad pirmajame etape Rusija pradės dezinformacijos kampaniją žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose, kad pasiektų „gyventojų susiskaldymą, destabilizuotų visuomenę ir pakirstų pasitikėjimą laisva demokratija“. Šį procesą lydės kibernetinės atakos prieš elektrines, užtvankas ir kitus svarbius objektus. Dėl operacijų slaptumo atskirus veiksmus bus sunku vienareikšmiškai priskirti Rusijai, teigiama dokumente.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 111€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PD320“)
8208 8

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Antrajame etape Rusija sutelks karius prie NATO sienų, o aljanso šalys atsakys sustiprindamos savo pasienio kontingentus. Daugės kibernetinių atakų ir sabotažo atvejų, siekiant sulaikyti NATO kariuomenės judėjimą. Rusija taip pat bandys išjungti kosminius palydovus. Negalima atmesti atakų prieš branduolinius reaktorius, chemijos gamyklas ir vandentiekius Vokietijoje.

Trečiajame etape Rusija suduos tikslius smūgius, naudodama įprastinius ir nestandartinius ginklus. Smūgiai bus suduodami „prieš taikinius Vokietijos Federacinės Respublikos teritorijoje“, sakoma dokumente. Kartu bus sunaikinta daug kosminių palydovų.

 

Ketvirtajame konflikto etape Rusijos kariuomenė prasiverš prie Vokietijos sienų. Kovos bus vykdomos šalies teritorijoje, oro ir jūrų erdvėje. Be to, karas persikels į kosmosą, kur pirmą kartą įvyks „pasaulinio masto konfliktas“.

Jei Rusija užpuls Vokietiją, tai bus „esminis visos Europos saugumo padėties pokytis“, pabrėžiama dokumente. Pasak ataskaitos autorių, aprašytas puolimo planas „yra tikėtinas scenarijus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(20)
(-14)

Komentarai (2)