„2500 karių iš kiekvienos šalies.“ Į Ukrainą atvyksta koalicija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-03-20 07:53
Ok. Ameriką reikia paimršt, jie gilioje krizėje ir neskaičiuoti jos kovoje su Rusija. Ką ten Trumpas kalba priešrinkiminėse kalbose, kad jau dabar neištos iš NATO, jei Ispanija mokes 2%, kad prisitraukt Baideno balsų - nereikia kreipt dėmesio. Jį išrinks ir nieko jis nepadės, kai reikės. Negalima statyt ES likimo nuo vieno dol*ajobo nuotaikos, su kuria koja išlips iš lovos.
mixed 2024-03-20 17:01
Siaip tesingai masto verslininkas. Is pradziu neis jei ru prades po europa draskytis, o kai bus antribos pasiulys lendliza su geromis salygomis usa..
Kyborg 2024-03-20 19:01
Na ne, tai ne verslininko požiūris, o spekulianto. T.y. kai siekiama ne ilgalaikės naudos, o trumpalaikės kuo didesnės. Tam, kad JAV galėtų sparčiai augt reikalingi ir ekonomiškai stiprūs partneriai, o ne nustekenti. Žemiau grafike GDP per capita JAV ir kitų didžiųjų ekonomikų. Po WWII JAV ekonomika krito, o vėliau kurį laiką stagnavo. Sparčiau ėmė augt tik tuomet, kai nuo karo nukentėjusios šalys pasiekė buvusį prieškarinį lygį. https://en.wikipedia.org/wiki/Post%E2%8 ... gsboom.svg