„Kitą dieną po to.“ Kur ponas ambasadorius. Netikėtas posūkis  ()

Paliko šalį.



© NBC News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=xqxyGiHEejQ

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ambasadorius Lenkijoje Sergejus Andrejevas kovo 26 d., kitą dieną po to, kai atsisakė atvykti į Lenkijos užsienio reikalų ministeriją dėl incidento su Rusijos raketa, devynioms dienoms paliko šalį.

Tokią informaciją gavo Lenkijos užsienio reikalų ministerija, rašo „Gazeta.pl“.

Užsienio reikalų ministerija pažymėjo, kad Rusijos ambasada pranešė apie Andrejevo nebuvimą Lenkijoje nuo kovo 26 iki balandžio 4 d. Per šį laiką jo pareigas atliks reikalų patikėtinis.

[Vokietija] Bent 300€ pigiau nei Lietuvoje naujausias monstras! Iki 1000W, su 2 baterijomis, 50km/h ir apžvalgininko pagyros (Video, „ENGWE X20“)
5284 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Aukščiausios klasės el. dviratis

Išsamiau

Kur ponas ambasadorius Andrejevas. Rusijos ambasadoriaus pasitraukimą komentavo ir Lenkijos užsienio reikalų ministerijos vadovas Radoslawas Sikorskis. „Ponas ambasadorius Andrejevas pats pateikė savo kultūros ir profesionalumo įrodymus. Kiek girdėjau, jis jau paliko mūsų teritoriją“, – sakė jis.

Sikorskis patikslino, kad Rusijos ambasadorius nebuvo išsiųstas iš šalies ir jis neatsistatydino.

 

Pirmadienį Rusijos ambasadorius Sergejus Andrejevas neatvyko į susitikimą Lenkijos užsienio reikalų ministerijoje, kur jam turėjo būti įteikta protesto nota dėl Rusijos raketos pažeidimo Lenkijos oro erdvėje.

Tada Lenkijos užsienio reikalų ministerija paklausė, ar Andrejevas „gali tinkamai atstovauti Rusijos Federacijos interesams Varšuvoje“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: