„Traukti į Kyjivą.“ Praėjo 2,5 savaitės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-04-09 15:34
Kam čia reikia publikuoti tokį šūdą? Juk ir debilui buvo aišku kad taip bus pasakytą. Tas pats ISIS patikėkėte sėdi putino gaidžio kišenėje, buvo sumokėta, susitartą, rusynas su teroristais palaiko gerus santykius, jūs pasamdote idiotas, prisimate atasakomybę, kad tiesiogiai nebūtų kaltinamas Kijivas, o mes nukreipsime sąsajas su Ukrainą ir vakarais. Visa tai suplanuotą, babajai ir rusai yra šio pasaulio košmaras, dar pridėkime kinus, korėjiečius šiaurės, dar kelias padugnes iš lotynų amerikos ir vakarams batai, tiesiogine to žodžio prasme beveik visa žmoniją apšiks vakarus ir kalti politikai, dėl savo aklumo, gobšumo, besaikio eikvojimo, pigios darbo jėgos ir demokratijos prisileisti ko nereikia.
kemperis 2024-04-09 19:01
sulaikytųjų telefonuose buvo Ukrainos vėliavos nuotraukos ant tiek absurdas, negi jie jau patys taip nejaucia ribu tokias nesamones skleist. tipo nacionalistai telefonuose nesiojasi veliavas?
kestutisz 2024-04-09 19:09
Tai ten ir baisesnių dalykų buvo rasta - žymiojo pašto ženklo nuotrauka :) O šiaip - net ne jie įdomiausi, o įvairūs "opozicijos" atstovai (net gyvenantys pas mus) kurie kaip pagal komandą pradėjo tvirtinti jog ne ne, joks čia ne sąmokslas.