„Traukti į Kyjivą.“ Praėjo 2,5 savaitės (Video)  (3)

FSB pavyko „įtikinti“ kovotojus.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos viešosiose svetainėse internete buvo paskelbta filmuota medžiaga, kurioje buvo apklausti ISIS teroristai, kurie surengė teroro aktą „Crocus City Hall“ Krasnogorske. Vaizdo įraše kovotojai „prisipažįsta“, kad po teroristinio išpuolio tariamai patraukė į Kyjivą.

Pirmieji teroristų apklausos kadrai internete pasirodė tik praėjus 2,5 savaitės po jų sulaikymo, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais „Touroll U1/J1“ serijos el. dviračiai tik nuo 499€. Su įspūdingomis dovanomis. Ribotas kiekis ir laikas (Video)
5028 8

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-04-16!

Dovanos

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

1 metų garantijos

„Touroll J1“, „Touroll J1 ST“, „Touroll U1 29“ ir „Touroll U1 26“

Išsamiau

Visi keturi sulaikytieji tvirtina, kad jų veiksmus koordinavo kažkoks Saifullo, kuris esą pažadėjo Kyjive sumokėti po milijoną rublių.

Per šias 2,5 savaitės FSB pareigūnai gerai „padirbėjo“ su sulaikytaisiais. Beveik visi nieko nekalba ir žiūri į vieną tašką, o vienas iš įtariamųjų apskritai sėdėjo užsimerkęs.

Tam tikras koordinatorius Saifullo nurodė „Crocus City Hall“ kaip vietą, kur turėtų būti įvykdytas teroristinis išpuolis, neva jis visiems davė leidimus į „Crocus City Hall“, išdavė ginklus ir paaiškino pabėgimo planą.

Visi tvirtina, kad Kyjive už tai, ką padarė, jiems turėjo būti suteiktas atlygis.

 

Rusijos Federacija teigia, kad įtariamieji buvo sulaikyti 141 km nuo sienos su Ukraina netoli Komunos kaimo. Įtariamųjų telefonuose Rusijos specialiųjų tarnybų darbuotojai esą rado informaciją iš Saifullo, kuris juos koordinavo iki sulaikymo momento.

Kremlius tvirtina, kad visi teroro išpuolio pėdsakai veda į Ukrainą. Prieš pat įvykius Krasnogorske įtariamieji neva gavo pinigų iš Ukrainos.

Propagandistai tvirtina, kad sulaikytųjų telefonuose buvo Ukrainos vėliavos nuotraukos, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuotraukos ir kiti „ukrainiečių nacionalizmo ženklai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(91)
(-87)

Komentarai (3)