[ŽT] „Patriot“ Ukrainai. Ką nusprendė Europa  ()

„Ukrainiečiai neturi galimybių pabėgti nuo sunaikinimo.“


J. Borrellis
J. Borrellis
© European Parliament from EU, CC BY 2.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:(Josep_Borrell)_Hearing_of_Josep_Borrell,_High_Representative_Vice_President-designate,_A_stronger_Europe_in_the_World_

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europa turi ruoštis galimam karui, nes plataus masto konfliktas žemyne ​​už Ukrainos ribų „nebėra fantazija“. Tai kalbėdamas Briuselyje pareiškė ES vyriausiasis diplomatas Josepas Borrellis.

„Karas neabejotinai kyla aplink mus. Didelio intensyvumo konvencinis karas Europoje nebėra fantazija“, – sakė J. Borrellis.

Miesto žvėriukas! Modernus dizainas, ultra lengvas, smagiai valdomas, galingas ir greitas. Išbandėme neregėtą el. dviratį (Video, Foto, „Engwe P20“ apžvalga)
8328 4

„Engwe P20“ - ką tik pristatytas el. dviratis. Toks, kokio šis gamintojas dar niekada nėra pristatęs. Modernaus dizaino, ultra lengvas, galingas, greitas, ypatingai smagiai valdomas, kompaktiškai sulankstomas, puikūs techniniai sprendimai. Ar viskas taip tobula? Na, šis dviratis skirtas tikrai ne kiekvienam.

Išsamiau

Jis pažymėjo, kad Europa turi apie 100 „Patriot“ baterijų, tačiau Ukrainai ji vis negali duoti tik 7 iš jų.

„Ir mes vis dar negalime pateikti septynių, kurių jie desperatiškai prašo“, - sakė J. Borrellis.

Diplomatas paragino ES daugiau dėmesio skirti ne tik planams dėl Ukrainos atkūrimo ateityje, bet ir užkirsti kelią jos sunaikinimui jau dabar.

 

„Ukrainiečiai neturi galimybių pabėgti nuo sunaikinimo, mes, atvirai kalbant, turėtume padaryti daugiau ir greičiau, kad jie gautų reikiamų pajėgumų“, – sakė J. Borrellis.

Anksčiau Vokietija pareiškė, kad Ukrainos sąjungininkėms pritrūko „Patriot“ sistemų, skirtų perduoti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, todėl jų bus ieškoma trečiosiose šalyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)

Komentarai ()