Pasaulio tvarka be JAV. Kremlius nori keisti žaidimo taisykles  (3)

Leidinio cituojamas dokumentas yra aiškus įrodymas.


Kremlius
Kremlius
© Крылов Иван, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%91%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8_%D0%9C%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis slaptu Rusijos užsienio reikalų ministerijos dokumentu, Kremlius rengia planus susilpninti savo Vakarų priešininkus, įskaitant JAV, ir panaudoti karą Ukrainoje, kad sukurtų pasaulio tvarką, kurioje nebūtų „amerikietiško dominavimo“.

Tai teigiama „The Washington Post“ medžiagoje.

Slaptame priede „Rusijos Federacijos užsienio politikos koncepcija“ ministerija ragina surengti „įžeidžiančią informacinę kampaniją“ ir kitas priemones, apimančias „karinę-politinę, prekybos-ekonominę ir informacinę-psichologinę sferas“ prieš „koaliciją“, vadovaujamą JAV.

„Turime ir toliau koreguoti savo požiūrį į santykius su nedraugiškomis valstybėmis“, – sakoma dokumente.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės „KKmoon“ lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams
2300 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Šį dokumentą „The Washington Post“ gavo iš Europos žvalgybos tarnybos.

Dokumente taip pat pažymima, kad svarbu sukurti mechanizmą, kuris padėtų ieškoti „pažeidžiamų jų užsienio ir vidaus politikos taškų, siekiant parengti praktinius žingsnius susilpninti Rusijos oponentus“.

Rusija siekia sumenkinti Vakarų paramą Ukrainai ir sužlugdyti JAV bei Europos šalių vidaus politiką propagandinėmis kampanijomis, remiančiomis jos izoliacines ir ekstremistines pajėgas.

Maskva taip pat siekia pertvarkyti geopolitiką, priartėdama prie Kinijos, Irano ir Šiaurės Korėjos, kad pakeistų dabartinį jėgų balansą.

 

Slaptame priede teigiama, kad JAV vadovauja „nedraugiškų šalių“ koalicijai, kurios tikslas – susilpninti Rusiją, nes Maskva kelia „grėsmę Vakarų pasaulinei hegemonijai“. Dokumente pažymima, kad Rusijos karo prieš Ukrainą baigtis „nulems būsimos pasaulio tvarkos kontūrus“.

Vadinamojoje „Rusijos Federacijos užsienio politikos koncepcijoje“, paskelbtoje 2023 m. kovo 31 d. ir patvirtintoje Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino, blankia diplomatine kalba raginama „demokratizuoti tarptautinius santykius“, „suverenią lygybę“ ir stiprinti Rusijos poziciją pasaulinėje arenoje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(17)
(-9)

Komentarai (3)