„Sprogimo išvengti nepavyks. Ten parako statinė.“ Galimi labai netikėti įvykiai (Video)  ()

Kokios bus Čečėnijos įvykių pasekmės Rusijai?


R. Kadyrovas
R. Kadyrovas
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=sk1m1mZf5Tc

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo būklė sparčiai prastėja. O jo fizinis pasitraukimas supurtys V. Putino režimą.

Tokią nuomonę savo „YouTube“ kanale išsakė Rusijos žurnalistas ir opozicionierius Maiklas Naki.

Anądien Rusiją sukrėtė sensacija apie nepagydomą Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo ligą. Žiniasklaida išsiaiškino, kad pareigūnas nuo 2019 metų kenčia nuo kasos nekrozės. O sprendžiant iš išvaizdos, gyventi jam liko visai nedaug. M. Naki įsitikinęs, kad R. Kadyrovo mirtis bus didelis išbandymas V. Putino režimui.

[Vokietija] Pamaitins net elektromobilį! Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės + saulės panelės. Ribotas kiekis (Video, „OUKITEL P2001E“)
4967 6

Nuostabi kaina

Su saulės panelėmis

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Čečėnija yra parako statinė. Drįstu teigti, kad ir ką jie ten pastatytų (kad ir Apti Alaudinovą), sprogimo išvengti nepavyks... Čečėnijoje Kremlius sukūrė kietą, bet kartu ir labai trapią valdžios sistemą. Maskva turi greitai nuspręsti, kaip ten išlaikyti stabilumą. Paprasto šios problemos sprendimo nėra. Nė vienas iš viešoje erdvėje esančių artimų vadovo bendražygių negali tapti tikslia jo kopija ir valdyti regioną pagal R. Kadyrovo modelį“, – sakė žurnalistas.

 

Remdamasis naujausiais R. Kadyrovo vaizdo įrašais, M. Naki spėja, kad Čečėnijos vadovas artimiausiu metu mirs.

„Man atrodo, kad R. Kadyrovas greitai mirs. Jis neatrodo kaip sveikas žmogus... Ir tai bus didelis išbandymas Rusijos valdžiai. Čečėnija kabo ant labai plono siūlo. Čečėnijoje nekenčiamas R. Kadyrovas... Ten elitas pasiėmė viską sau, įskaitant federalinius pinigus, kurie skiriami regionui, perka sau Bentley, stato rūmus, pasiima 5-6 žmonas. Paprasti žmonės gyvena labai prastai... Kai R. Kadyrovas ir jo režimas mirs, kova dėl valdžios vyks labai stipriai. Tai bus galingos įtampos taškas“, – sakė M. Naki.

 

Istorija su R. Kadyrovu, jo nuomone, demonstruoja bendrą V. Putino režimo nestabilumą.

„R. Kadyrovo pavyzdys rodo, kaip ten viskas trapu. Nepaisant išorinio stabilumo, ten viskas iš mėšlo ir pagaliukų, o lazdų jau trūksta. Bandoma apsimesti, kad viskas gerai ekonomikoje, kariuomenėje... Bet tai ne kas kita, kaip bandymai viską sušluoti po kilimėliu“, – tvirtino žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(1)
(114)

Komentarai ()