„Nuo jo neįmanoma pabėgti.“ Pasirodė fantastinis superginklas MUTANT (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Senas kareivis 2024-02-20 13:24
Įdomus straipsnis. Įdomus sumanymas. Alia vis tiek Mutantui reikės priartėt prie raketos. Jei jo kovinė galvutė galėtų sunaikinti hiperraketą kilometro atstumu, tada gerai. Bet jei reikės priartėt bent per 50 metrų, tada nieko gero. Šiuolaikinėms priešlėktuvinėms raketoms (suprantu, kad čia kalbama ne apie tai), reikia priartėti prie lėktuvo bent per 10 metrų (S ir Buk klasės raketoms). O mutanto šratų galia gali ir nepramušt raketos. Kai kurie šratai pataikys į raketą. Klausimas: kiek jų pataikys. Juolab, kad skris ir Mutantas, ir priešo hipergarsas. Šratai išsisklaidys labai plačiai ir retai. Nors už sumanymą/koncepciją statau pliusą. O toliau - mano fantazija:) Reikia cilindro formos ,,Begemoto". Kokių 10 metrų ilgio ir 2 metrų skersmens. Į raketą prikišti bent keliasdešimt kasečių su šratais. Užfiksavus priešo raketą, iššauti kasetes plačių spinduliu ir kad tos kasetės iššautų šratus labai dideliam plote. Kokiam - nežinau. Kiekvienoj kasetės po 500 šratų, Kasečių bent 100. Jei raketos nenumuš, tai bent jau pažeistų priešo optiką. Gal tada priešo raketa apaktų ir nepataikytų ten, kur buvo nukreipta. O gal ji net ir būtų sunaikinta. Tiek žinių:)
Benediktas 2024-02-20 13:42
Brangus žaisliukai. Gerai tokius turet pries atomines bombas. Bet baze ginklų turi sydaryti - daug, piguiu, efektyviu ginklu - kaip dronai dabar, su DI - kad sustabdyti priešo kariuomenę. Ir juos greitai galima papildyti. Ir rusai parorodo, kad žmoniu skaicius net ir dabar vis tiek islieka - galingu veiksniu. Nosovė viena- kitas eidadamas paima to sautuvą ir eina toliau, ir t.t. Prasiki milijoną žmonių, bet užgrobi valstybę. Kinai turbut galetu sau leist kokius 5 mln, paguldyt savo del Taivano. Rusija praktiskai neprotestuja niekas - praradimai priimtini. Amrikonai viena kartą turejo panasu kara - Vietname ir turejo kapituliuot del savo praradimu skaiciaus.
Senas kareivis 2024-02-20 13:54
Klystat. Jei rusai protestuoja dėl Navalno, protestavo ir dėl karo, ir dėl ,,grąžinkit mūsų berniukus". Bėda ta, kad rusai bijo. Ten už Navalno nuotrauką galima pasikraut malkų nuo mentų. Mentai ruskyne - bandiūgos. Lietuvos ,,mentai", palyginti su ryskiais, yra inteligentai tik be akinių. Jėgą naudoja tik ypatingu atveju. Ruskių omonasa gauna geras algas ir yra atrinkti pagal charakterį.
Benediktas 2024-02-20 14:03
Aš irgi taip galvojau, bei kai pažiūriu tokius video, pradedu galvoti kitaip.
immortallt 2024-02-20 14:04
Kaip kinai galėtų 5 milijonus paguldyti dėl Taivano? Plauktų krūtine ar šuniuku kiniečiai su ginklais, ar tiesiog iš lavonų padarytų praėjimą, kad galėtų praeiti? Vietname ne skaičius buvo problema, o tai kad partizaninio karo laimėti negali. Tas nesikeičia nuo labai labai senai. Jei išnaikini didelę dalį populiacijos, gali įvesti žiaurų kontrolės rėžimą, tada dar partizaninį karą įmanoma suvaldyti, bet JAV to Vietname nedarė. Šiaip Ukraina rodo, kad būtent maskolių skaičiai nieko nebereiškia šiuolaikiniame kare. Maskoliai puolė su 50km ilgio karinės technikos virtine. Kur viskas dingo? Puolė su >500k karių iš pat pradžių, kur viskas dingo? Ir čia dar kol kas kovoja, kol turi bent kažkokios technikos. Kas bus, kai tos technikos beliks 10x mažiau santykinai žmonių skaičiaus? Šiais laikais, ant žmonių masės praeiti gali tik su sąlyga, kad amunicija baigsis priešui anksčiau, nei kad žmonės, kuriuos gali taip mesti į frontą. O šiais laikais amunicijos pagaminti gali daug bei dar daugiau pagaminta. Problema yra tik tiekimo/logistikos, t.y. realiai politinės valios stoka gali tik koją pakišti.
Senas kareivis 2024-02-20 14:08
Kas dėl Vietnamo. Pasidomėkit istorija. Jei ne protestuotojai prie Baltųjų rūmų, dar nežinia, kuo viskas būtų baigęsi vietnamiečiams. Jei su protestuotojais amerikiečių policija visada elgtųsi taip, kaip ruskių mentai, nebūtų nei blm, nei protestų. Būtų vien ,,Glory to the USA". We stand with president. America - do not stop. Still we have president, still we''ll have USA". Fuck Vietnam ir t.t.
immortallt 2024-02-20 14:15
"he is not just stealing money, he is also doing something" Kažkur girdėta frazė. Akivaizdžiai praplautos smegenys daugumai, logikos nerasta iš viso teiginiuose. Diedulis iš viso, prisiminimus prieš beveik 55 metus traukia ir pasakoja apie fašistus, kai buvo visiška maskolių kontrolė tenais Būtent dėl to maskolių nė kiek negaila, tai ir tėra tik mėsa į mėsmalę, proto ar asmenybių ten nerasta. Nėra ten nei kultūros, nei dar ko, yra imitacija ir kartojimas. O tie trupiniai kurie yra mąstančių, nepateisina didžiosios masės. P.S. maskolių gyvosios jėgos nuostoliai artėja prie 10% pasiekusių per antrą pasaulinį karą.
kestutisz 2024-02-20 16:18
Tai ką čia surašei - jau buvo/yra :) "Daug šratų" - tai čia praktiškai visų AA raketų bazinė koncepcija, problema, kad su kiekvienu centrimetru nuo sprogimo centro tarpai tarp fragmentų didėja didėja kol išsisklaido į nulį. Šaltojo karo metu buvo sugalvotas konceptas sprogdinti priešraketines mini atomines bombas, bet pas vakariečius nugalėjo greenpysas, o sovietai tiesiog bankrutavo. Tos minties viršūnė buvo bombą apvynioti tokia tampria volframo apyranke, kuri po detonacijos plėstųsi suformuodama didelį žiedą, kurį ten aišku dar reikia teisinga kryptimi detonuoti, ždž sudėtingai. O šiuo atveju spėju omnidirectional sprogimą tiesiog bandys keisti kryptiniu (ala dabar kare matome kur prieš tankus naudojamos PARM minos, BONUS 155mm sviediniai kur prieš nukrentant išsiardo į kelias minas kurios pačios susiranda taikinius ir detonuoja kryptiškai ir tiesiog paprasčiausias RPG ar gudresis NLAW). Problema tik, kad pati raketa negalės taip greitai pakeisti krypties, kad detonuoti teisinga kryptimi, tai galvojama kaip kryptingumą padaryti pasukant patį krovinį raketos viduje. Ir čia jau nevaikiškos jėgos reikia, kad staigiai pasukti ten kokį 100kg bet kuriuo kampu 3d erdvėje.