[ŽT] „Apylinkės nubarstytos šimtų Rusijos šarvuočių liekanomis...“ Žiauru. Kiek rusai neteko tankų  ()

Ukrainos kariai paliko Avdijivką. Ten ilgai tęsėsi itin smarkūs susirėmimai, dėl kurių abi vykstančio karo pusės patyrė didelių nuostolių. Britų žvalgyba apskaičiavo, kiek rusiškos šarvuotos technikos pavyko sunaikinti miesto gynėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kasdien atnaujintoje JK žvalgybos informacijoje teigiama, kad Avdijivkos apylinkės nubarstytos šimtų Rusijos šarvuočių liekanomis.

Nuo pat pradžių šioje teritorijoje (pabrėžta, kad tai gynybos linija, kuri buvo išlaikyta nuo 2014 m. karo Donbase) įsibrovėliai neteko mažiausiai 400 tankų, pėstininkų kovos mašinų ir kitos šarvuotos technikos, taip pat tūkstančių karių.

Rusai labai norėjo užimti miestą, todėl skirtingai nei kituose regionuose, jie neapsiribojo seniausiais ir blogiausiais tankais.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Avdijivka kartais vadinama „vartais į Donecką“ – didžiausią miestą, kurį 2014 metais užgrobė Rusijos remiami separatistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(4)
(21)

Komentarai ()