„Še tau šlamštas dovanų“. Ką Putinas padovanojo Kim Jong Unui?  ()

Putinas Kim Jong Unui padovanojo prabangų rusišką automobilį. Na, kiek jis gali būti prabangus, būdamas rusišku.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-20 „Še tau šlamštas dovanų“. Ką Putinas padovanojo Kim Jong Unui?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 18 d. Šiaurės Korėjos diktatorių pasiekė dovana – Putinas Kim Jong Unui padovanojo „Rusijoje pagamintą automobilį asmeniniam naudojimui“.

Vasario 20 dieną Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas atskleidė, kad Šiaurės Korėjos diktatoriui buvo įteiktas automobilis „Aurus“. Tiesa, tokią dovaną gavo ne tik Kim Jong Unas, bet ir dar keli svarbūs šalies žmonės, įskaitant diktatoriaus seserį.

Pasak Kim Yo Jong, Kim Jong Uno sesers, ši dovana „parodo ypatingus asmeninius aukščiausių Šiaurės Korėjos ir Rusijos lyderių santykius“. Anot „Reuters“, Kim Jong Unas pirmą kartą apžiūrėjo „Aurus“ 2023 metų rugsėjį, lankydamasis kosmodrome Rusijoje. Putinas neabejotinai bando taip atsidėkoti už tai, kad Šiaurės Korėja sutiko tiekti ginklus ir amuniciją beprasmiui Rusijos karui prieš Ukrainą.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6819 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šiaurės Korėjos diktatorius yra automobilių entuziastas ir turi didelę prabangių užsienietiškų automobilių kolekciją, kurioje yra „Maybach“, „Mercedes-Benz“, „Rolls-Royce Phantom“ ir „Lexus“ modelių. Kaip šioje kolekcijoje atrodys „Aurus“? Prastai! Tiesa, teigiama, kad „Aurus“ variklį kūrė „Porsche“ ir „Bosch“ inžinieriai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(28)
(-23)

Komentarai ()