[ŽT] „CŽA turi variantų“ – Putinas turi būti pašalintas  (1)

Politikos ekspertas, sociologas Ihoris Eidmanas teigia, kad Rusija Laisvajam pasauliui kelia absoliučiai neatidėliotiną ir labai rimtą grėsmę. Ir ne todėl, kad žudo opozicionierius, o todėl, kad kariauja prieš Ukrainą. Rusija gali išprovokuoti pasaulinį branduolinį karą. Tai gal gyvo Putino niekam nereikia?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasaulis bando kažką daryti – įvedė sankcijas, tiekia ginklus, bet to nepakanka. Eidmanas mano, kad jei civilizuotas pasaulis būtų toliaregiškas ir turėtų valios priešintis blogiui, Putinas būtų fiziškai pašalintas. Jie rastų tam būdų.

Eidmanas yra įsitikinęs, kad JAV gali tai padaryti, bet to nesiekia. JAV tarnybos, tokios kaip CŽA, rastų būdų likviduoti Putiną. Ir JAV tikrai supranta, kad vienintelis valstybės vadovas, galintis dabar sukelti branduolinį pasaulinį karą, yra Putinas. Bet tikriausiai tai ir yra viena iš priežasčių, kodėl jis nebus pašalintas. Gyvas Putinas gali nepradėti karo. Kaip reaguos (tai yra, ką yra paruošęs savo mirties atveju) negyvas Putinas ir jo aplinka, niekas nežino.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

 

Eidmanas primena Karibų krizę, kai pasaulis buvo ant branduolinio karo slenksčio. Tada Chruščiovas atsitraukė. Tačiau Chruščiovas nebuvo toks kaip Putinas. Chruščiovas prisiminė karą, o Putinui karas yra tik paradai, pergalės kultas.

(58)
(7)
(51)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: