[ŽT] „Pentagonas apie tai nepagalvojo.“ Ukraina gali prarasti „Abrams“ ir „Patriot“  ()

JAV gynybos departamentas aprūpino Ukrainą šarvuočiais ir oro gynybos sistemomis, neturėdamas plano, kaip užtikrinti ilgalaikį jų naudojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV gynybos generalinis inspektorius Robertas Storchas sakė, kad nėra tinkamų planų kaip prižiūrėti Ukrainos kariuomenei perduotą įrangą, tokią kaip „Patriot“ oro gynybos sistemos ir „Abrams“ tankai, praneša „Bloomberg“.

[PAPILDYMAS rekordine kaina+Vokietija] Geriausios kainos „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
4365 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Anot jo, nurodyta karinė technika Ukrainai buvo perduota be plano kaip užtikrinti ilgalaikį jos naudojimą. R. Storchas patikslino: JAV gynybos departamentas šiuo metu stengiasi ištaisyti situaciją ir toks planas turėtų atsirasti. Bet tai, kad nebuvo iš anksto pasirengta, kelia nerimą, sakė inspektorius.

Buvo surengti pagrindinės mašinų priežiūros mokymo kursai, tačiau neparengti išsamūs mokymai techninės priežiūros užduotims spręsti.

 

Agentūra orientuojasi į tai, kad Ukrainai jau pristatytos technikos priežiūra įgauna papildomos reikšmės sąlygomis, kai JAV Kongresas vėluoja apsispręsti dėl dėl papildomo karinės pagalbos Kyjivui finansavimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()