[ŽT] Partizanai Mariupolyje likvidavo „labai ypatingus svečius.“ Juos siuntė Putinas  ()

Ukrainos partizanai Mariupolyje teigia nunuodiję „svarbius svečius iš Maskvos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad ukrainiečiai laikinai okupuotame Mariupolyje nunuodijo Kremliaus atsiųstus kovo 17-osios rinkimų organizatorius. „Kyiv Post“ paklausė pasipriešinimo judėjimo atstovų, ar tai tiesa ir jie atsakė – „Ne pirmas kartas“. Kaip ir buvo manoma, nuodai į kenkėjų iš Maskvos maistą pateko vežami iš restorano – partizanai patvirtino, kad jų žmogus „dirbo pristatymo metu“.

Prieš kelias dienas viename Mariupolio bute buvo rasti šeši negyvi žmonės – keturi vyrai ir dvi moterys. Tarp jų du buvo partijos „Vieningoji Rusija“ aktyvistai ir keturi svečiai iš Maskvos – politiniai aktyvistai ir Centrinės rinkimų komisijos darbuotojai. Teigiama, kad kolaborantai ir jų svečiai iš Maskvos apsinuodijo maistu ir alumi iš vietinio restorano. Į maistą ir gėrimus buvo įdėtos mirtinos dozės arseno. Restorane nieko panašaus nerasta, o štai maistą pristatęs kurjeris dingo.

Rusijos kanalai praneša, kad visi žuvusieji buvo išvežti iš Mariupolio, kad nesutriktų balsavimo procesas ir nekiltų panika. Keturi žmonės palaidoti Donecke, du – išsiųsti į Maskvą. Ir taip, tai – ne pirmas kartais, kai Ukrainos partizanai nuodija žmones okupuotose teritorijose. Ukrainiečiai seka, ką valgo ir geria nekviesti rusai. Tai ne tik padeda likviduoti okupantus, bet ir gąsdina kitus okupantus ir jų draugus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(154)
(0)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: