[ŽT] „Kažkoks į Putiną panašus padaras. Jį ten pasupo, pavežiojo kaip lagaminą, ir visi patenkinti“ (Foto, Video)  ()

Vladimiras Putinas tariamai skrido strateginiu bombonešiu Tu-160M. Tai galėjo būti rinkimų kampanijos pasirodymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, instruktorius lakūnas ir karo ekspertas Romanas Svitanas.

„Čia kažkoks Putiną primenantis padaras. Jų daug. Visokie dubleriai, antrininkai, tai yra, viskas priklauso nuo užduoties. Štai toks padaras, jį pasiūbavo, pakilnojo. Jie sakė, kad tai buvo Putinas“, – pažymi jis.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11155 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Kaip pažymi ekspertas, Rusijos Federacijos diktatorius pusvalandį skrido lėktuvu Tu-160M. Tai senas sovietinis lėktuvas, vadinamoji „Baltoji gulbė“. Jie seniai nebegaminami. Dabar diktatorius nori tai parodyti kaip naują pasiekimą.

„Šiek tiek neaišku kodėl, bet greičiausiai tai buvo informacinė žinutė rinkimų kampanijai, nieko daugiau. Dabar pilotai šį į Putiną panašų padarą turėjo skraidinti lyg kokį lagaminą, nes pusvalandžiui jį reikia kur nors pasiimti su savimi“, – pasakoja lakūnų instruktorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()