Švedijos NATO kaina. Ką privalės duoti Vengrijai mainais už „taip“  ()

Vengija priims Švediją į NATO ne už ačiū.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Švedijos orlaivių gamintoja „Saab“ vasario 23 d. paskelbė sudariusi sutartį dėl keturių papildomų „Gripen C“ naikintuvų tiekimo Vengrijai.

„Tai nėra prekybos susitarimas dėl narystės NATO mainais į „Gripen“. Saugumo situacija pasikeitė“, – pabrėžė Orbanas, turėdamas omenyje karą Ukrainoje.

Vengrijos parlamentas pirmadienį turėtų ratifikuoti Švedijos įstojimą į Šiaurės Atlanto aljansą. Vengrija yra paskutinė NATO narė, kuri to dar nepadarė.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11155 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

2024 metų vasario 23 dieną pasirašyta sutartis leis išplėsti Vengrijos „Gripen“ orlaivių parką iki 18 lėktuvų.

„Saab“ prezidentas ir generalinis direktorius Micaelis Johanssonas išreiškė optimizmą dėl tolesnio bendradarbiavimo su Vengrijos vyriausybe ir Vengrijos gynybos pramone, pabrėždamas „Gripen“ indėlį į Vengrijos oro gynybos pajėgumus.

 

Be orlaivių sutarties, „Saab“ ir Vengrijos gynybos ministerija pasirašė memorandumą, kuriuo siekiama skatinti aukštųjų technologijų pramonės sektorius ir tobulinti naikintuvų pajėgumus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()