„Priešas jau persigalvojo.“ 7 per savaitę. Kas pasikeitė praradus A-50  ()

Karinių oro pajėgų atstovas pabrėžė, kad rusai vis dar bijo veikti oro erdvėje virš Ukrainos, nes vasarį patyrė didelių nuostolių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vadovybė dar nesiunčia į oro erdvę ilgojo nuotolio taikinių aptikimo lėktuvų A-50, taip pat pradėjo naudoti mažiau kovinius lėktuvus. Apie tai pranešė Ukrainos oro pajėgų atstovas spaudai Jurijus Ihnatas.

Kaip pažymi karinių oro pajėgų atstovas, tai pirmiausia yra didelių priešo nuostolių pasekmė. Jis prisiminė, kad vienas iš A-50 lėktuvų buvo apgadintas anksčiau, o neseniai buvo sunaikinti dar du tokio tipo lėktuvai.

„Priešas jau pagalvojo, ar verta toliau rizikuoti naudojant šiuos lėktuvus. Nors jie turi ilgo nuotolio radarą, šie lėktuvai turi skristi arčiau, kad bent pažvelgtų toliau į mūsų valstybės teritoriją ir atliktų radiolokacinę žvalgybą. Bet priešas daro tam tikras išvadas ir supranta, kad gali būti sunaikintas“, – pažymėjo Ihnatas.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11156 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Be to, jis pabrėžė, kad vos per savaitę buvo sunaikinti septyni Rusijos orlaiviai Su-34 ir Su-35, todėl dabar jie skraido mažiau.

„Jiems teko užduotis nušluoti Avdijivką nuo žemės paviršiaus, mesti valdomas oro bombas, todėl taktinė aviacija dirbo daug ir dažnai. Ir atitinkamai jie turi nuostolių ir šia kryptimi“, – sakė jis.

 

Ihnatas pastebi, kad Rusija vis dar turi A-50 lėktuvų, tačiau nėra visos informacijos, kiek jie yra tinkami eksploatuoti ir kaip jie atitinka šiuolaikinius reikalavimus.

Ukrainos GUR vadovas Kyrylo Budanovas teigia, kad Rusijoje liko tik šeši tokie orlaiviai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(1)
(114)

Komentarai ()