[ŽT] „Jie ruošiasi. Planuojamas įsiveržimas į Lenkiją per Baltarusiją.“ Kas vyksta  ()

Karo studijų institutas nustatė nerimą keliančius karo eskalavimo požymius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas ruošiasi karui – vasario 26 d. jis pakeitė karinių apygardų konfigūracijas. Konflikto su Baltijos šalimis, Suomija ir Norvegija atveju jis perdavė kariuomenės valdymą į vienas rankas – Leningrado karinę apygardą. Įsiveržimo į Lenkiją per Baltarusiją atveju už šią teritoriją būtų atsakinga Maskvos apygarda. Antrasis šios apygardos variantas – įtraukimas į karą Ukrainoje, jei to prireiktų. Pietinė apygarda dalyvauja dabartiniame kare.

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6365 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

Karo tyrimų institutas (ISW) mano, kad V. Putinas rengiasi didelio masto nebranduoliniam karui prieš NATO. Tai rodo dviejų karinių apygardų atkūrimas Rusijoje, kurios leis kariauti Ukrainoje ir konfrontuoti su Aljansu.

 

Be to, amerikiečių karo ekspertai mano, kad V. Putinas neatsisakė planų visiškai užgrobti 5 Ukrainos regionus, kurie iš dalies jau yra okupuoti.

Rusijos tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas mano, kad karinių apygardų pertvarka yra artima galimai įvykių schemai, kuri gali pradėti materializuotis pavasario pabaigoje – vasaros pradžioje, bet labiau tikėtina, kad rudens pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(27)
(-17)

Komentarai ()