Aiški žinutė kitiems. Lukašenka ruošiasi rimtam žaidimui  ()

Baltarusijoje represijos įgavo milžinišką mastą, todėl galima manyti, kad per Aleksandro Lukašenkos rinkimus jos tik stiprės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos opozicionierius Pavelas Latuško teigia, kad Lukašenka labai anksti pranešė, kad kandidatuos į Baltarusijos prezidento postą. Rinkimai gali vykti 2025 metų vasario 23 dieną.

„Jis taip nusiuntė tam tikrą žinią kitiems, kad jie net nebandytų kandidatuoti“, – aiškino ekspertas. Kitaip tariant, Lukašenka iš anksto pranešė, kad lieka prezidentu ir niekam nereikėtų stoti jo kelyje. Latuško mano, kad paskelbęs apie savo kandidatūrą, Lukašenka kartu paskelbė ir apie represijų didinimą.

[Vokietija] Už mažiausią kainą langų valymo robotas su APP - paskutiniai vienetai! (Video, „LIECTROUX WS-1080“)
3997 2

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Puiki kokybė

Išsamiau

„Jis leido visuomenei aiškiai suprasti, kad represijų iš tikrųjų daugės. Represijos pastaruoju metu įgavo didžiulį pobūdį, milžinišką mastą, todėl galima manyti, kad Lukašenkos rinkimų dieną jos augs“, - sakė Latuško.

Analitikas taip pat pridūrė, kad Lukašenka nori tai daryti žiemą, kai visuomenė bus demotyvuota. „Čia kaip Baltarusijos Tarybų Respublikos laikais: karinėje-politinėje sferoje balsuoja taip, kaip reikia Rusijai. Jis yra visiškai pavaldus Putinui ir vykdo Putino jam nustatytas užduotis. Tiesą sakant, jis balansuoja. Jis nori išlaikyti asmeninę galią, bet ji remiasi Rusijos Federacijos ekonominiais ištekliais“, – pridūrė jis.

(4)
(26)
(-22)

Komentarai ()