„Į frontą gabeno sprogmenis.“ Susprogdintas geležinkelis Rusijos gilumoje (Foto)  ()

Rusijos valstybinės naujienų agentūros TASS duomenimis, geležinkelių eismas Rusijoje Samaros srityje buvo sustabdytas dėl sprogimo ant geležinkelio tilto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje ant geležinkelio tilto Samaros regione nugriaudėjo sprogimas. Apie tai pranešė Rusijos valstybinė žiniasklaida. Apie incidentą informavo ir Ukrainos karinė žvalgyba, plačiau nenurodydama, kas už tai yra atsakingas.

Apie tai rašo „Kyiv Independent“.

Ukrainos karinės žvalgybos duomenimis, Rusija naudojosi geležinkelio jungtimi karo reikmėms. Ukrainos teigimu, geležinkeliu, be kita ko, buvo į frontą gabenami ir Čapajevske pagaminti sprogmenys.

[Vokietija] „Palaiko iki 4K. Už tokią kainą žiauriai geras vaizdo projektorius! Puikus modelis visiems“ (Video, „Wanbo TT“)
3313

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Rusijos valstybinės naujienų agentūros TASS duomenimis, geležinkelių eismas Rusijoje Samaros srityje buvo sustabdytas dėl sprogimo ant geležinkelio tilto.

 

Remiantis „Telegram“ kanalo „Baza“ informacija, kalbama apie tiltą per Čapajevkos upę. Šaltinių teigimu, be kita ko, buvo apgadintos metalinės tilto konstrukcijos. Apie aukas nepranešama.

 

Samara yra svarbus geležinkelio mazgas. Išvystyta mašinų, metalo pramonė, gaminama aviacijos, kosmoso, naftos, variklių, radijo, elektronikos prietaisai ir gaminiai, yra padangų, traktorių gamyklos. Taip pat išvystyta naftos, chemijos, metalurgijos, maisto, lengvoji pramonė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: