„Macronas tai suprato.“ Gali būti katastrofa. Kas nutiko  ()

E. Macronas pirmas viešai pripažino tai, kas akivaizdu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paryžiaus inicijuota diskusija sutaupys daug laiko, kad Europa suprastų, jog pagalbos Ukrainai klausimu reikia nuveikti daugiau.

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas, inicijavęs diskusiją dėl galimo Vakarų karių siuntimo į Ukrainą, yra pirmasis Europos lyderis, viešai pripažinęs akivaizdų dalyką: Europa turi daugiau nuveikti, kad padėtų Kyjivui, kitaip Europos šalims teks tiesiogiai susidurti su Rusijos agresija. 

[Kuponas] Tik 33€ už fantastišką žvejybos rinkinį! Dvi meškerės, ritės, valai, guminukai, sukriukės, kabliai, krepšys ir kt.
5980 3

Fantastiškos kainos rinkinys

Specialus kuponas

Ribotas kiekis

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Tai pareiškė Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba pokalbyje su ELTA žurnalistais.

Pasak ministro, Prancūzijos vadovo pareiškimai Kyjivo nenustebino. E. Macrono pradėta diskusija padės greičiau suvokti to, kas vyksta, rimtumą: Europa yra ant katastrofos slenksčio. 

 

Pasak D. Kulebos, ne visi Europoje vis dar supranta, kad Ukraina – tai ne labdara, o indėlis į savo saugumą, nes jei Rusija nebus nugalėta Ukrainoje, Europoje kils karas. 

Prancūzijos prezidento žinia yra tai, ką visi žino, bet bijo pasakyti garsiai. E. Macronas pirmasis tai suprato ir pradėjo viešai kalbėti apie tai, ką turėtų suprasti kiekvienas protingas žmogus Europoje, sakė ministras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(7)
(162)

Komentarai ()