Naujausias slaptasis Kinijos ginklas J-35. Skelbiami naujausi vaizdai (Foto)  ()

Kinijos naikintuvas yra panašus į F-22 ir F-35 naikintuvus. Tikimasi, kad jis taps pagrindiniu visų trijų Kinijos lėktuvnešių orlaiviu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė naujausios Kinijos „Shenuang F-31“ (dar žinomo kaip J-35) naikintuvo prototipo nuotraukos. Tai gali reikšti, kad orlaivis bus naudojamas visuose trijuose Kinijos lėktuvnešiais. Apie tai praneša „The War Zone“.

Kinija turi du lėktuvnešius: Type 001 „Liaoning“, Type 002 „Shandong“, ir netrukus pradės eksploatuoti Type 003 „Fujian“.

[Vokietija] Tik 69,99€ ir beprotiškos galimybės. Išvalysite visus namus, automobilį ir nušveisite net ten, kur atrodė neįmanoma
2858 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Itin gerų savybių ir funkcionalumo įrenginys

Išsamiau

Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodė slapto naikintuvo J-35 nuotraukos. Tiksli  data, kada buvo padarytos nuotraukos, nežinoma, tačiau analitikai mano, kad naikintuvas po bandomojo skrydžio artėjo prie „Shenuang Aircraft Corporation“ gamyklos Liaoninge.

 

Nuotraukoje tikriausiai matyti trečiasis orlaivio prototipas, tačiau to nebuvo galima savarankiškai patvirtinti.

 

Sprendžiant iš nuotraukų, J-35 naikintuvo apačia yra gana lygi, kaip ir turi būti slaptam lėktuvui. Kiniškas naikintuvas primena amerikietiškus F-22 ir F-35C.

Pirmasis J-35 prototipas pirmą kartą skrido 2021 metų spalį. Antrasis prototipas buvo pastebėtas 2022 m. liepos mėn. Trečiasis prototipas nuotraukose pasirodė 2023 m. rugsėjo mėn.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(9)
(-8)

Komentarai ()