„Situacija tik blogės.“ Paaiškėjo, kaip rusai naikina „Abrams“ tankus  (1)

Ukrainiečiai pakeitė taktiką ir išsiuntė tankus į frontą, kur jiems teko tiesiogiai susidurti su rusais, kuriems JAV transporto priemonės yra vienas iš prioritetinių taikinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paaiškėjo, kaip rusai naikina ukrainiečių naudojamus amerikietiškus M1 „Abrams“ tankus.

„Forbes“ ekspertų teigimu, Rusijos armija naudoja prieštankines valdomas raketas. Tai yra rimtas argumentas modifikuoti „Abrams“ ir išvengti tokių situacijų ateityje, praneša „Unian“.

„Forbes“ duomenimis, ukrainiečiai iki šiol prarado 3 iš 31 „Abrams“ tanko. Bent vienas buvo sugadintas.

Prisiminkime, kad dar visai neseniai amerikiečių tankai buvo naudojami daugiausia kaip priešo vienetų atpažinimo įranga. Taip buvo, nes „Abrams“ turi vertingą matymo sistemą, leidžiančią atpažinti priešą net iš 8 km atstumo.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2577 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Tačiau galiausiai ukrainiečiai pakeitė taktiką ir išsiuntė tankus į frontą, kur jiems teko tiesiogiai susidurti su rusais, kuriems JAV transporto priemonės yra vienas iš prioritetinių taikinių.

Kaip nustatė „Forbes“ ekspertai, šiuo metu pagrindinis ginklas, eliminuojantis „Abrams“ tanką, yra prieštankinės valdomos raketos. Modernizavus tanką ir įdiegus lazerinę aptikimo sistemą, būtų galima išgelbėti bent 2 iš 3 transporto priemonių.

 

Tačiau tai nereiškia, kad amerikiečių tankai nebus eliminuoti ateityje.

„Situacija tik blogės. Tai beveik neabejotinai įvyks artimiausiomis savaitėmis ir mėnesiais, kai karas užsitęs, o likę 28 „Abrams“ tankai toliau kovos: bus nuostoliai dėl minų, artilerijos ir net kitų tankų“, – rašo leidinys.

„Unian“ pažymi, kad „Abrams“ nuostoliai yra neišvengiami ir artimiausiu metu tankų liks mažiau. Tačiau šį procesą galima sulėtinti tankus aprūpinus sistemomis, aptinkančiomis raketų ugnį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(22)
(146)

Komentarai (1)