„Stebime labai įdomų reiškinį.“ Kas vyksta Rusijoje  ()

„Rusija, kuri skelbė, kad Ukraina neturi suvereniteto, šiandien pati netenka savo suvereniteto.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jaunesnysis seržantas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 5-osios atskirosios puolimo brigados karys, vienas iš knygos „Likvidacija russkoj imperii“ autorių Jurij Syrotiuk interviu „Radio NV“ kalbėjo apie Rusijos savanorių reidų reikšmę.

„Stebime labai įdomų reiškinį – dėl Rusijos ir Ukrainos karo Rusija greitai praranda savo suverenitetą. Pirmiausia išorinį. Rusija praranda savo sienų kontrolę, jos vakarinės sienos yra neaiškios.

Kai dabar kalbame apie praėjusios savaitės įvykius Belgorodo ir Kursko srityse, noriu priminti kitus įvykius. Dar praėjusių metų gruodį Rusijos Federacijos FSB kartu su kitomis baudžiamosiomis agentūromis sukūrė specialią grupę, kovojančią su ekstremizmo, separatizmo ir nacionalizmo apraiškomis Kursko ir Belgorodo regionuose. Tai yra, jei buvo sukurtos tokios specialios grupės, tai šioje teritorijoje buvo juntamos antirusiškos nuotaikos. Putinas jautė, kad jo režimui gresia pavojus.

Atitinkamai, dabar matome esminį dalyką, kad Rusija, kuri skelbė, kad Ukraina neturi suvereniteto, šiandien pati netenka savo suvereniteto.

 

Esminis taškas visame tame bus kovo 17 d. Kovo 17 dieną Rusija neteks bet kokios teisėtos galios teisėtai išrinkto prezidento pavidalu. Nes prezidentas, kuris renkamas okupuotose teritorijose, kurių nepripažįsta tarptautinė bendruomenė, kur neįmanoma užtikrinti tvarkos rinkimuose... Matome, kad Rusijos Federacijos gynybos ministras Sergejus Šoigu ir Rusijos Federacijos generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas balsuoja, o kaip balsuos ta Putino patrankų mėsa, šimtai tūkstančių jo geriausių žmonių, kaip jis juos vadina, jei jie eina į „mėsos šturmus“? Aišku, kad jie nebalsuos.

 

Bet svarbiausia yra tai: Putinas griauna vidinį suverenitetą, nes rusai tikėjo, kad gyvena „didžioje šalyje“, kurios niekas niekada nepuls, niekas negalės įsiveržti į jos teritoriją, kad visada bus tvarka, taika, jų didybė. Ir šiandien Putinas atnešė karą į Rusijos Federacijos teritoriją.

Karo ekspertas pažymėjo, kad „Rusija yra trapi šalis“, o dabartinėje situacijoje „Kadyrovas jau rytoj šarvuotais automobiliais gali eiti į Maskvą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(330)
(8)
(322)

Komentarai ()

Susijusios žymos: