Putinas pasiruošęs branduoliniam smūgiui. Tai įmanoma vieninteliu atveju  ()

Neseniai duodamas interviu Rusijos propagandistui Dmitrijui Kiseliovui diktatorius Vladimiras Putinas pareiškė, kad Rusijos Federacija yra pasirengusi branduoliniam karui. Tarybos Nacionalinio saugumo komiteto pirmininko pavaduotojas Jegoras Černevas paaiškino, kas iš tikrųjų slypi už šių grasinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo požiūrį jis išsakė interviu.

J. Černevas priminė, kad Kinija neseniai pasiūlė didžiausioms branduolinį ginklą turinčioms valstybėms pirmiausia sudaryti susitarimą dėl branduolinio ginklo nenaudojimo.

„Taip visos šalys atsidurtų vienodoje padėtyje, todėl branduolinio karo nebus. Šį pasiūlymą V. Putinas atmetė ir pasakė, kad Rusija pasilieka teisę pirmoji panaudoti branduolinius ginklus tais atvejais, kurie yra išdėstyti jų doktrinose. Taigi, jie vis dar laiko tai kaip šantažo kortą“, - sakė Tarybos Nacionalinio saugumo komiteto pirmininko pavaduotojas.

[Vokietija!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
25661 22 9

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tuo pat metu neseniai duotame interviu V. Putinas teigė, kad visaverčio karo metu nėra tokios situacijos, kurioje jis galvotų apie branduolinio ginklo panaudojimą.

 

„Mes suprantame, kad tai melas, nes jie įvairiais kanalais rodė, ypač dėl alkoholiko Medvedevo, istoriją apie branduolinio ginklo panaudojimą. Manau, kad dabar jis apie tai kalba, taip parodydamas, kad branduolinis ginklas yra koziris didesnio masto konfliktui“, - mano Černevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(4)
(19)
(-15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: