„Reali problema.“ Budanovas įvardijo pagrindinį Rusijos sąjungininką kare prieš Ukrainą  ()

Be jo pagalbos Kremliui bus labai sunku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja tapo pagrindine Rusijos karo prieš Ukrainą sąjungininke. Be ginklų iš šios šalies tiekimo Kremliui kariauti bus itin sunku.

Tokį pareiškimą paskelbė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas. Jis tai pasakė Ukrainos telemaratono eteryje.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos 24W lazerinės graviravimo staklės. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E24 Pro“)
2135 1

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponai

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Pagrindinė Rusijos Federacijos karinė sąjungininkė dabar yra Šiaurės Korėja, kuri tiekia jai didžiulius ginklų kiekius. Tai RF labai svarbu, be jų rusams būtų labai sunku kovoti. Labai sunku, pasakysiu taip“, – teigė jis.

Vyriausios žvalgybos valdybos vadovo teigimu, Rusiją remiančių šalių ratas išlieka pastovus, tačiau pagalba iš Baltarusijos ar Irano yra ribota. Jų vyriausybės remia Rusijos Federaciją, bet ne visiškai.

 

K. Budanovo teigimu, šiam ratui plėstis kol kas negalima. Rusija bandė bendradarbiauti su Afrikos, Azijos, net Lotynų Amerikos šalimis, tačiau tai neatnešė didelės sėkmės.

„Taip, iš Kubos ji gavo samdinių ir atsarginių dalių lėktuvams, bet tai nėra rimta. Tačiau Šiaurės Korėja yra tikra problema“, – apibendrino K. Budanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(25)
(17)

Komentarai ()