„Putinas pralaimėjo net Serbijoje.“ Sensacinga naujiena. Paaiškėjo tikrieji rinkimų rezultatai  ()

Belgrade ir Podgoricoje Putinas gavo mažiausiai balsų iš visų balsavimo centrų užsienyje, praneša „Agenctvo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Serbijos sostinėje Belgrade Putiną palaikė tik 10,84 %, o Juodkalnijos sostinėje Podgoricoje – tik 8,41 % rinkėjų. Ankstesniuose 2018 metų rinkimuose Putiną Serbijos sostinėje palaikė 83,14 %, o Juodkalnijos sostinėje – 66,74 % rinkėjų.

Putinas pralaimėjo daugybėje didžiųjų užsienio miestų, kuriuose rusai galėjo balsuoti ambasadose, įskaitant Almatą, Paryžių, Barseloną, Jerevaną, Hagą, Buenos Aires, Londoną, Niujorką ir Lisaboną. „Apskritai, visose užsienio rinkimų apylinkėse Putinas surinko 72,3 % balsų, palyginti su 85,02 % 2018 metais. Jei praėjusiuose rinkimuose užsienio rinkimų apylinkių duomenys viršijo galutinį rezultatą šalies viduje, tai šiemet yra atvirkščiai – užsienio rinkimų apylinkių rezultatas yra mažesnis nei bendras šalyje“, – rašo „Agenctvo“. Kitaip tariant, anksčiau rusai užsienyje Putiną palaikė daug labiau nei rusai Rusijoje, o dabar yra atvirkščiai.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
4578

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Putinas laimėjo Baku, Stambule, Vašingtone, Bonoje, Berlyne, Marselyje, Toronte, Rio de Žaneire, Seule ir dar 11 kitų miestų. Daug kur jo persvara buvo maža.

Verta paminėti, kad Putino pergalė balsavimo vietose užsienyje gali būti susijusi su tuo, kad tie, kas balsavo prieš Putiną, dažnai tiesiog gadino biuletenius. Be to, daug rusų tiesiog atsisakė dalyvauti Putino perrinkimuose. Galiausiai, tai, kaip Rusijos institucijos skaičiuoja balsus, turi didesnę įtaką rinkimų rezultatams nei tai, ką rusai žymi biuleteniuose. 

(41)
(2)
(39)

Komentarai ()