„Jei taip atsitiks.“ Rusija grasina Japonijai. Kas vyksta  (9)

Rusijos ambasadorius Japonijoje atvirai grasina Tokijo valdžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ambasadorius Japonijoje atvirai grasina Tokijo valdžiai „atsakomosiomis priemonėmis“ tuo atveju, jei Ukrainai bus suteikta karinė parama.

Rusijos diplomatinės atstovybės vadovas Nikolajus Nozdriovas interviu agentūrai „RIA Novosti“ teigė, kad Japonijos valdžia keletą savaičių vykdo politinę veiklą, kuria siekiama suteikti galimybę Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms perduoti Amerikos „Patriot“ raketų sistemas.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4689 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Be to „Japonijos visuomenėje sąmoningai kurstoma antirusiška isterija“, – teigė Nozdriovas.

Oro gynybos sistemų „Patriot“, gaminamų Japonijoje pagal JAV licenciją, pasirodymas Ukrainoje turės rimtų pasekmių Maskvos ir Tokijo santykiams. Apie tai „RIA Novosti“ pranešė Rusijos Federacijos nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Nozdriovas.

Anot diplomato, sprendimas dėl „Patriot“ „buvo priimtas labai greitai, jei ne paskubomis“.

 

Rusija grasina Japonijai. „Atidžiai stebėsime, kad „Patriot“ nepasiektų Ukrainos, nes, jei taip atsitiks, tai turės rimčiausių pasekmių dvišaliams santykiams, įskaitant mūsų atsakomuosius veiksmus“, – sakė Nozdriovas.

Rusijos diplomatas pabrėžė, kad dar anksti kalbėti apie konkrečius žingsnius, kurių imsis Kremliaus valdžia, tačiau „atsižvelgti į tokią situaciją yra normali bet kokios užsienio politikos ir gynybos planavimo dalis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(147)
(-128)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: