300 000 karių. Nuslėpti nebeįmanoma. Paaiškėjo sekantis miestas. Puolimui renkamos milžiniškos pajėgos  ()

Rusijos valdžia artimiausiu metu planuoja mobilizuoti mažiausiai 300 000 karių. Jų reikia norint pradėti operaciją, kuria siekiama apsupti antrą pagal dydį Ukrainos miestą Charkivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo nepriklausomas Rusijos portalas „Viorstka“, remdamasis savo šaltiniais.

„Sekantis miestas, pagal Rusijos planą, yra Charkivas (...). Ir jo užėmimas įmanomas tik jį apsupus“, – sakė nepriklausomo portalo „Viorstka“ šaltinis, dirbantis prezidento Vladimiro Putino administracijoje.

„Trūksta 300 000 karių. Viskas paruošta naujai mobilizacijai.“

Šaltinis teigia, kad „niekas nenori Charkivo paversti kitu Mariupoliu“, todėl ir buvo sukurta idėja „padaryti šį miestą vitrina, įrodančia, kad rusai gali kovoti civilizuotai“.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3131 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Informaciją apie planus sutelkti 300 000 karių patvirtino ir vienoje iš Rusijos Vakarų karinės apygardos struktūrų dirbantis šaltinis. Jis teigė, kad mobilizacija į frontą galėtų prasidėti kovo pabaigoje.

Portalas teigia, kad jo žurnalistai taip pat kalbėjosi su žmonėmis, kurie bendravo su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais.

 

Ukrainiečiai jau seniai laukė Rusijos armijos puolimo Charkivo kryptimi. Jie taip pat žino, kad pavasarį Rusijoje gali prasidėti dar viena mobilizacija.

Penktadienį Ukrainos sausumos pajėgų vadas generolas Oleksandras Pavliukas paskelbė, kad Rusija kuria 100 000 karių grupę, kuri vasarą galėtų būti panaudota atakuojant Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(84)
(-67)

Komentarai ()