[ŽT] „Po velnių! Gal dabar pasaulis vis tik supras, kad turi reikalų su tikrais banditais?“  (1)

„Galbūt šis gražus ir atsipalaidavęs Europos pasaulis pagaliau suvoks, su kuo kariauja Ukraina?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žurnalistė savo feisbuke rašo apie FSB darbuotojo poelgį.

Po velnių, gal dabar, kai pabaisa - Rusijos valstybinės tarnybos FSB darbuotojas nupjovė teroristiniu išpuoliu įtariamam ausį ir norėjo ta ausimi jį pamaitinti ir po tokio poelgio jis nebuvo iš karto suimtas dėl neteisėtų veiksmų, tai gal dabar pasaulis vis tik supras, kad turi reikalų su tikrais banditais?

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6252 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

Gal pasaulis pagaliau supras, kad banditai supranta tik jėgą. Galbūt šis gražus ir atsipalaidavęs Europos pasaulis pagaliau suvoks, su kuo kariauja Ukraina? Gal jis, šis pasaulis, pagaliau supras, kad, jei Ukraina neišgyvens, šis banditų maras panardins jį į savo kruviną baseiną ir bandys paversti jį kažkuo bjauriu ir panašiu į save?

 

Na, pasaulis negali būti toks kvailas ir bailus, kad pagaliau viso to nesuprastų? Kam tada reikėjo šimtmečių Europos mąstymo pastangų? O ar mumyse esantis Kanto moralės įstatymas neįpareigoja veikti ir padėti tiems, kurie vieni kovoja su velniu?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(235)
(9)
(226)

Komentarai (1)