„Tai jo gyvenimo kredo.“ Kodėl Putinas įsikabino į Ukrainą. Ką skelbia SBU vadovas (Video)  (2)

SBU vadovas paaiškino, kodėl Putinas įsikabino į Ukrainą.



© Baku TV | RU (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=5La4j6XBuFc

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

988 m. Rusija buvo pakrikštyta Kyjive, šiuolaikinės Rusijos teritorijoje nieko nebuvo. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas įsikibo į Ukrainą, nes nori perrašyti tą istoriją. Tokią nuomonę išsakė Ukrainos saugumo tarnybos vadovas Vasilijus Maliukas.

„Rusija yra netikra šalis. Tai visiškos propagandos šalis. Jūs ir aš turime pažvelgti giliau į istoriją. Apskritai, kodėl Putleris čia lenda su savo čiuptuvais? Tai jo gyvenimo kredo, suprantame, kad senatvėje jis įgyvendina tai, apie ką svajojo ir galvojo visą gyvenimą. Paaiškinsiu kodėl. Nes čia, Kyjive, Rusija buvo pakrikštyta 988 metais. Kas ten Maskvoje buvo 988-aisiais, ten varlės kurkė“, – sakė jis duodamas interviu ICTV.

[Super-pasiūlymas!] Iš Vokietijos 20 vnt. smūginių galvučių rinkinys tik 39,99€. Būtinas kiekvieno garaže. Ribotas kiekis
4762

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos, labai retas atvejis

Greitas ir saugus pristatymas

Paskutiniai vienetai

Išsamiau

Maliukas pabrėžė, kad pirmasis paminėjimas apie bet kokias gyvenvietes šioje teritorijoje pasirodė praėjus 160 metų po to, kai Rusija buvo pakrikštyta Kyjive.

 

„Jiems nuolat norisi perrašyti šią istoriją. Žemėlapiuose iki XVII amžiaus net nebuvo tokio pavadinimo kaip Rusija – buvo Moskovija. Jie viską perrašė, nors pirminiai šaltiniai kalba apie kitus dalykus, tik reikia pasigilinti. Ir Putinas dirba prie šito, ir visos jos propagandos mašinos – nuolat prie to dirba“, – pareiškė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(3)
(81)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: