„Juodų dūmų stulpai matomi iš kiekvieno miesto kampelio.“ Kas nutiko Rusijoje (Video)  ()

Gaisro plotas yra 4000 kvadratinių metrų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien Rusijos mieste Jekaterinburge įvyko galingas gaisras vietinėje karinėje įmonėje „Uralmaš“, vienoje iš pirmaujančių Rusijos Federacijos karinių gamyklų. Pirminiais duomenimis, gaisras kilo sandėlyje, kuriame buvo laikomi dažai ir lakai. Gaisras toks intensyvus, kad jau įgriuvo vieno gamyklos cecho stogas. Vaizdo įrašą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Gaisro plotas yra 4000 kvadratinių metrų. Pranešama, kad vienas cechas jau visiškai sudegė. Gaisro plotas didėja. Į įvykio vietą atvyko Rusijos Nepaprastųjų situacijų ministerijos ir policijos darbuotojai.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5600 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Socialiniuose tinkluose įvykio liudininkai dalijasi užfiksuotomis nuotraukomis ir vaizdo įrašais. Vaizdo įrašuose matyti, kaip liepsnos apima pastatą ir virš gamyklos pastatų kyla tiršti dūmai. Juodų dūmų stulpai matomi iš kiekvieno miesto kampelio.
 

 

Soc. tinklo „X“ vartotojas Т.К. rašo, kad „pirmiausia buvo sprogimas. Tada gaisras“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: