Jie nusuko į „mirties greitkelį.“ Mirtini spąstai prie Avdijivkos. Kas įvyko (Video)  ()

Užtenka sugadinti vieną iš parako užtaisų, o tai sukels grandininę reakciją, pasibaigiančią įspūdingu sprogimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaraisiais mėnesiais viena aktyviausių fronto dalių už Avdijivkos yra Novomychajilivkos miestas. Tai mirtini spąstai okupantams. Rusai nuolat bando prasiveržti pro apšaudomus minų laukus, dėl kurių dažnai susidaro nuolaužų ar apleistų transporto priemonių sankaupos.

Teritoriją gina 79-osios oro desantininkų brigados kariai, kurie vieną iš kelių, vedančių į miestelį, tiesiogine to žodžio prasme pavertė „mirties greitkeliu“, apibarstytu rusiškų transporto priemonių nuolaužomis.

[Vokietija] Itin geros kainos puiki planšetė, kurią rekomenduoja apžvalgininkai. Snapdragon CPU, 4+128GB, 11,5 colių 2K ekranas, 120Hz ir kt. („HONOR Pad X9“)
4330 1

Gera kaina

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Puikios savybės ir kokybė

Išsamiau

Kitas rusų puolimo būdas – bandyti prasibrauti per aplinkinius laukus, kurie vis dėlto yra užminuoti ir atakuoti galima tik siaurais takais, sukurtais specializuotų inžinerinių mašinų ar tankų su minų valytuvais.

Tačiau tai yra prioritetinis taikinys, nes jų imobilizavimas sustabdo koloną, atakuojamą iš įvairių krypčių artilerijos, FPV dronų ar prieštankinių valdomų raketų (ATGM), tokių kaip „Stugna-P“ arba FGM-148 „Javelin“. Tai reiškia, kad puolimo grupės greitai tampa tik nuolaužų ir apleistų transporto priemonių sankaupomis, kurios kartais sprogsta spontaniškai arba yra pribaigiamos dronų.

 

Apleistos transporto priemonės yra pilnos amunicijos, kuri rusiškų sprendimų atveju niekaip nėra izoliuota nuo ekipažo skyriaus, todėl, atsižvelgiant į atvirus liukus, kartais užtenka vienos nuklydusios skeveldros, kad sukeltų sprogimą.

Įkritus į vidų, užtenka sugadinti vieną iš parako užtaisų, o tai sukels grandininę reakciją, pasibaigiančią įspūdingu sprogimu.

 

Arba gali būti kai kurių degių skysčių, nutekėjusių, pvz., iš variklio, gaisras, kuris vėliau išplis į amunicijos skyrių. Gaisrą, kilusį nuo kuro ar kitų tanko vidaus elementų, galima atpažinti iš tirštų juodų dūmų, o užsidegus amunicijai dūmai yra balti.

Kita priežastis – Ukrainos bepiločių orlaivių, atakuojančių rusų apleistas mašinas, veikla, siekiant užkirsti kelią jų atsigavimui ir vėlesniam remontui už fronto ar giliai Rusijos viduje. Tai verčia rusus iš sandėlių išvežti vis senesnę ir prastesnę įrangą, siekiant kompensuoti savo nuostolius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(0)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: