„Triuškinantis smūgis Putino reputacijai.“ Žaibiškas sprendimas (Video)  ()

„Tai nulems karo baigtį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aviacijos atsiradimas Ukrainos ginkluotosiose pajėgose greitai pakeis karo eigą, o teritorijų išlaisvinimą su jų pagalba geriausia pradėti nuo Krymo, sakė rusų politologas Andrejus Piontkovskis. Kai Rusijos okupantai, spaudžiami Ukrainos gynybos pajėgų, paliks aneksuotą pusiasalį, tai bus visiškas Putino žlugimas.

Andrejaus Piontkovskio interviu „24 kanalui“ galima žiūrėti „YouTube“.

Politologas apibūdino, kokia turėtų būti Vakarų karinė pagalba Ukrainai, norint nugalėti priešą.

Žaibiškas sprendimas ir viskas pasikeis. „Galime apmokyti 30, 40, 50 ukrainiečių pilotų ir, ko gero, jie jau baigia mokymus, bet tai bus ne tas sprendimas: į Ukrainą reikia nusiųsti du šimtus modernių prancūziškų „Mirage“ ir britų „Typhoon“ orlaivių su gerai koordinuotais šių valstybių oro pajėgų aviacijos junginiais. Tai akimirksniu pakeis karo eigą, nes karas turi savo svorio centrą ir yra Rusijai itin pažeidžiama sritis – Krymo pusiasalis“.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5494 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Kartu Andrejus Piontkovskis paaiškino, kokiomis sąlygomis Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės suduoti triuškinantį smūgį Putino reputacijai:

 

„Net neturėdama nei laivyno, nei aviacijos, Ukraina jau išmetė Rusijos Juodosios jūros laivyną iš Sevastopolio ir iš Juodosios jūros. Kasdien, esu tuo tikras, Ukraina smogia taikiniams Sevastopolyje. Lėktuvų atsiradimas ir jų panaudojimas gana greitai išmes iš Krymo visą Rusijos šutvę, o tai Putinui bus ne tik karinis, bet ir didžiulis politinis bei psichologinis pralaimėjimas ir tai nulems karo baigtį. Manau, kad tokia ir Macrono doktrinos esmė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(3)
(122)

Komentarai ()

Susijusios žymos: