„Putinas dingo.“ Ką skelbia Budanovas  ()

Rusijos visuomenė dabar yra užprogramuota nekęsti Ukrainos ir „kolektyvinių Vakarų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino dingimas nesukels sparčių Rusijos piliečių požiūrio į pasaulį pokyčių, teigia Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas.

„Sakykime, Putinas dingo. Niekas greitai nepasikeis, sakau iš karto. Drastiški pokyčiai Rusijos Federacijoje nepakeis rusų požiūrio į pasaulį, jų pasaulėžiūra nepasikeis kardinaliai. Supraskite, kad jie iš tikrųjų tapo savo propagandos aukomis. Taip atsitiko, jie tai pripažįsta patys, sakykime taip“, – sakė jis Kyjivo „Stratcom forume 2024“.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5600 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Budanovo teigimu, Rusijos visuomenė dabar yra užprogramuota nekęsti Ukrainos ir „kolektyvinių Vakarų“. „Net jei dabar atsiras žmogus ir pasakys: „Viskas, stop!“, ir net jei viskas sustoja, ši neapykanta dar daug metų rimtai paveiks visus sprendimus, nes jie visi eis iš pozicijos, kad jie yra priešai“, – pridūrė Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas.

 

Kartu jis pažymi, kad Ukraina, net jei karas pasibaigtų ir Rusija už viską atsiprašytų, nepatikėtų. „Tai negrįžtami procesai, kurie jau įvyko visuomenėje. Tam reikia metų ir darbo“, – sakė žvalgybos pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(176)
(6)
(170)

Komentarai ()