„Scholzas visada žiūri į JAV.“ Pagaliau tai artėja. Kas atkeliauja į Ukrainą  ()

Tai darys galingą spaudimą Vokietijos kancleriui Olafui Scholzui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tolimojo nuotolio ATACMS raketos Ukrainoje gali pasirodyti jau šių metų balandį. Apie tai interviu „Glavred“  kalbėjo buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, kariuomenės generolas Mykola Malomužas.

Kai kurios iš šių raketų jau paruoštos perduoti. Jis taip pat mano, kad sprendimas dėl perkėlimo galėtų būti priimtas jau balandžio pradžioje. Po pirmosios ATACMS partijos perdavimo Ukraina tikėsis Vakarų F-16 naikintuvų perdavimo.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5619 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

„Kovo pabaigoje, nors labiau tikėtina, kad balandžio pradžioje. Pirmoji dalis bus skirta iš Pentagono fondo, antroji – po balsavimo dėl pagalbos paketo. ATACMS jau paruoštos perdavimui. O kartu su antrąja partija į Ukrainą atvyks ir F-16. To laukiama gegužės-birželio mėnesiais“, – sako Malomužas.

Jis mano, kad tai darys galingą spaudimą Vokietijos kancleriui Olafui Scholzui, kuris iki šiol neskubėjo Ukrainai perduoti savo ilgo nuotolio raketų „Taurus“.

 

„Scholzas visada žiūri į JAV. Jis keletą kartų sakė, kad neturėtų būti vienas. Jau yra Britanijos ir Prancūzijos sprendimas, todėl kai Jungtinės Valstijos nuspręs, Vokietija nebeturės kur dėtis“, – pridūrė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(3)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: