Putino košmaras tik prasideda. „Jie neturi kur grįžti. 15 000 000“  (1)

„Musulmonai migrantai kovos už savo vietą Rusijoje.“



© Hindustan Times (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=0VkQK3tdRys

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Putinas rizikuoja gauti dvejus karus“ sako ukrainiečių politologas ir sociologas Viktoras Neboženka savo „Facebook“ paskyroje.

Daugelį metų Putinas, Assadas, Erdoganas varė milijonus pabėgėlių migrantų iš Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos į Europą, sukeldami jai didžiulių sunkumų. Tačiau Putinas nepastebėjo, kad per tą laiką milijonai migrantų iš Vidurinės Azijos atsidūrė Rusijoje. Skirtingai nei 30 milijonų Rusijos musulmonų, daugelis migrantų išpažino radikalųjį islamą ir tyliai niekino arba nekentė „netikėlių“ rusų.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5346 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

Putino košmaras tik prasideda. Dabar Putino Rusijoje yra apie 15 milijonų iš Vidurinės Azijos šalių, ir jie neturi kur grįžti. Todėl musulmonai migrantai kovos už savo vietą Rusijoje. Dabar jie niekur neišvyks iš Rusijos. Jie anksčiau nei kiti pajuto „Putino Rusijos“ silpnumą. Todėl teroro išpuolis Maskvoje yra pirmoji radikalių islamistų migrantų pradėto karo etapas, sukelsiantis neapykantos ir baimės bangą didžiųjų Rusijos miestų gyventojams bei Rusijos fašistinio judėjimo iškilimą.

 

 

Putinas rizikuoja gauti dvejus karus – išorinį prieš Ukrainą ir vidinį prieš sukilėlius islamistų migrantus. Ir jokia „Putino Rusija“ neatlaikys vidaus ir išorės karo svorio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(6)
(213)

Komentarai (1)