Prasidėjo pasirengimas karui. Didžiuliai neramumai Baltijos jūroje. Kas vyksta  ()

Repetavo povandeninę dvikovą.


Povandeninis laivas „Dmitrov“
Povandeninis laivas „Dmitrov“
© Пресс-служба Президента России, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%94%D0%AD%D0%9F%D0%9B_%22%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%22.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dviejų Rusijos povandeninių laivų įgulos per pratybas Baltijos jūroje repetavo povandeninę dvikovą, TASS pranešė laivyno spaudos tarnyba.

„Pagal manevrų scenarijų, imituojamoje dvikovos situacijoje, povandeninis laivas „Možaisk“ ieškojo „priešo“ povandeninio laivo, kurio vaidmuo buvo priskirtas povandeniniam laivui „Dmitrov“, – pažymėjo spaudos tarnyba.

Anot pranešimo, povandeninis laivas „Možaisk“ slapta įplaukė į tam skirtą zoną ir iš palankios padėties torpeda užpuolė potencialaus priešo povandeninį laivą. Povandeninis laivas „Dmitrov“, manevruodamas, išvengė smūgio ir atliko sąlyginę kontrataką.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas pavasario darbams! Tik 52€ už akumuliatorinį 21V pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
4970

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot komandos, abu ekipažai sėkmingai atliko savo užduotis ir pademonstravo aukštą profesinį pasirengimą.

Povandeninis laivas „Možaisk“ yra projekto „636.3 Varšavianka“ dyzelinis-elektrinis povandeninis laivas. Savo ruožtu „Dmitrov“ sukurtas pagal projektą „877 Paltus“. Šių projektų povandeniniai laivai yra pagrindinė daugiafunkcinių nebranduolinių povandeninių laivų klasė Rusijoje.

 

Tai antrosios pratybos Baltijos jūroje per pastarąjį mėnesį nuo Švedijos įstojimo į NATO. Vasario 27 d., Rusijos laivų, gabenusių priešlaivines raketas „Kalibr“ ir „Moskit“, įgulos per pratybas treniravosi sunaikinti priešo taikinius. Be to, laivai apšaudė artilerija jūros taikinius, imituodami priešo laivus be įgulų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(136)
(-114)

Komentarai ()