„24 mėnesiai, ne daugiau.“ Prasidėjo keistas Rusijos armijos judėjimas. Skelbia apie Baltijos šalių puolimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jordanbn2 2024-03-29 14:05
24men kariu dislokavimui. Tai jie negali paprastai iš karto dislokuotis. Ko jiem ten reikia? Vokieciai kai greitai dislokavosi tai visa europa užeme 1940m. Nu tipo. Yra armija. Susodini visus i masinas ir per dvi dienas atvaziuoja. Oi gi nera kur gyventi. Karo salygomis kai tave apsaudo reikia daugiabucius pastatyt. Valgyklas. Prostitutem aprupint. Kaip kitaip tas kareivelis iš automato šaus i prieša? Bet nu romos armijos pavyzdys rodo kad kareiviai sustoje poilsio per 3 valandas yrengia aptverta gynybine siena ir grioviu stovykla be problemu. Nu aisku musiskiai lopeta ir kirviu nemoka gi naudotis
vanduo4 2024-03-30 11:23
Dislokacija reiškia pastovų armijos buvimą. O tam reikia infrastruktūros. Pvz.: Rumunijoje plečiama NATO bazė. 30 km2 plote statomi sandėliai technikai, amunicijai; lėktuvų pakilimo takai; gyvenamasis kvartalas kariams ir jų šeimoms su mokyklomis, darželiais, parduotuvėmis ir pan. Žodžiu uždaras karinis miestelis, kuriame turi būti viskas. Uždaras tam, kad ten nepatektų šnipai ir iš ten nebūtų išnešta svarbi informacija. Vos ne kaip uždaras kalėjimas su visais patogumais.
vanduo4 2024-03-30 11:28
Pagalvokim logiškai: - Rusijai norint laimėti prieš Ukrainą, savo teritorijos visiškai apginti nepavyks, tad jiems būtina pulti NATO; - Ką jiems duos Baltijos šalių užėmimas? Nieko: a) Jiems reikia palaužti JAV ekonomiką - kas neįmanoma, nes JAV visiškai nepriklausoma nuo nieko; b) Palaužti ES ekonomiką, kuri kol kas labai priklausoma nuo išorės energetikos išteklių. c) sunaikinti NATO ginkluotę kas kiekybiškai neįmanoma; d) lieka branduolinis ginklas. Kaip jiems nugalėti NATO?
Benediktas 2024-03-30 11:46
Valios palaužimu. Niekas nežino, kiek NATO turi valios. Ir iki kiek NATO pasirengęs kariauti (su atominem bombom ir t.t.). Jei NATO nėra pasiruošę kariauti atominėmis mbombomis - tai viskas, NATO jau pralaimėjo. Putinas valios turi daug, eis iki galo. Nebūtina nugalėt viso NATO, užtenka, kad NATO atiduotų dalelytę NATO teritorijos, arba pradėtų derėtis, išsigąstų rizikos.
donatasv 2024-03-30 12:21
Ką čia kliedit su branduoliniu karu? Vienintelis dalykas ką gali rusas numest vieną ar kelias branduolines bombas. Tik klausimas kas toliau? Iki tiek durnas rusas, kad nesupranta jei panaudos branduolinį ginklą vakarams neliks kur dingt tik eit vergaut rusui? Tipo vakarai iki tiek silpni, kad pasirašys tam? Jūs ką rūkot? Sprogdins vieną po kito putlerio bunkerius visas žinomas branduolines galvutes ir vers kremliaus tironą iš sosto. Jei pasiduos vakarai rusui, viskas kelio atgal nebus. Eit vergaut arba tiesiog kovot.
Benediktas 2024-03-30 16:40
Toks ruso tikslas. Ir galbūt jis tiesus. Tai gal dar ne vergaut, tiesiog maldaus susitart, kad nustotų, pripažins Krymą Rusijos, o kitas teritorijas užšaldys ir netieks Ukrainai ginklų. Nuims sankcijas. Vakariečiai, tai ne rusai, kuriems vakarai didžiausias priešas, o neregėto dydžio pinigai - didžiausia motyvacija. Rusui patinka griaut. Kas nemotyvuotas - tą pamotyvuos su automatais.
donatasv 2024-03-30 17:54
Nu sakau kliedi, kitaip nežinau kaip išsireikšti. Ateis putinas su savo armija ir vakarai bėgs už galvos susiėmę. Nors turi visko daugiau, geriau ir galingiau. Bėk kask bunkerį putka ateina. Mažiau panika ims. Dar prie to pačio daugiau skaityk Ukrainos propagandos ten pasaulio pabaiga, putino dominavimas veržiasi per visus kraštus.
Benediktas 2024-03-30 19:11
Kas iš to, kad Vakarai visko daugiau turi. Nors dar klausimas, jei be JAV. Jei nebus politines valios, jei bijos atsakyti atgal jei Putinas numestu atomine ant Ukrainos. Atiduos kaip man Putinui užgrobtas žemės. Taip atrodo pagal dabartine laikysena visu. Išskyrus Prancūzija. Kitos didžiosios valstybes nepasakė, kad įvestų savo karius, jei grėstų Ukrainos okupacija, nes bijo.
mixed 2024-03-30 19:21
Matau jau dauguma pamirso kaip vakarai ausis nulenke kai vasia pradejo gazdinti atomu? Tas pats butu ir vel, saugotu savo subine aukodami ten bbz kur ta Lituva..
donatasv 2024-03-30 19:48
Na makarono laikysena pasikeitė per vieną dieną. Pasikeis ir kitų jei iškils reali grėsmė. Šolcas bijosi imtis lyderystės bet kas liečia atgrasymo veiksmus tai užsuko ir net nedvejoja. Investuoja į karo pramonę daugiau nei bet kuri kita europos šalis. Kita vertus Ukraina turėjo savo šansą būt vakarų alijansų dalim bet ne prašiko, patogiau buvo vogt su rusu, o dabar visi eikit ir žudykitės dėl mūsų. Tai vis dar nėra vakarų karas, kad ir ką besakytų Ukraina ir čia nieko keisto, kad vakarų šalys bando išvengt įsitraukimo. Keista tavo vizija eit ir naikint visus diktatorius nesvarbu kokia kaina tai gali kainuot pasauliui.