[ŽT] „NATO misija.“ Lavrovas prabilo apie galimą naują Rusijos „spec. operaciją“  ()

Rusijos užsienio reikalų ministras skundėsi dėl pablogėjusių Rusijos ir Armėnijos santykių.


Armėnijos kariuomenės specialiosios pajėgos
Armėnijos kariuomenės specialiosios pajėgos
© Khustup, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Armenian_Army_Special_Forces.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukšto rango Rusijos vadovybės atstovai vis dažniau kaltina Armėnijos valdžią, kuri toliau atsiriboja nuo bendradarbiavimo su Rusijos Federacija saugumo srityje.  Armėnija ėmėsi tokių žingsnių po to, kai Kremlius nesikišo į konfliktą su Azerbaidžanu, dėl kurio Armėnija „prarado“ Kalnų Karabachą. Apie tai rašo Karo studijų institutas (ISW).

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3287

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kovo 28 dieną Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas pareiškė, kad Armėnijos vadovybė sąmoningai blogina Rusijos ir Armėnijos santykius išgalvotais pretekstais ir iškraipo pastarųjų 3,5 metų istoriją.

Lavrovas taip pat apkaltino Armėnijos vadovybę šmeižiant Rusijos pasieniečius, Rusijos karius 102-ojoje Rusijos Federacijos karinėje bazėje Giumri mieste ir apskritai Rusijos vadovaujamą Kolektyvinio saugumo sutarties organizaciją (KSSO).

 

Lavrovo teigimu, ES misija Armėnijoje virsta NATO misija. Nauji kritiški Lavrovo pareiškimai rodo, kad Kremlius greičiausiai ruošia griežtesnius ir organizuotesnius veiksmus, reaguodamas į Jerevano bandymus atsiriboti nuo Rusijos ir stiprinti santykius su Vakarais. Kitaip tariant Rusija ruošia naują „spec. operaciją“ Kaukaze.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(26)
(-20)

Komentarai ()