[ŽT] Trokštamas taikinys. Skelbiamas sekantis Putino frontas Europoje  ()

Anot žurnalistų, Kremlius žino, kad jei NATO valstybės narės vėl įsitrauks į tvarkos palaikymą neramiuose Balkanuose, jos nusigręš nuo paramos Ukrainai.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Zapad-2021_strategic_military_exercises_%282021-09-13%29_5.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per visą Rusijos istoriją jos valdovai visada siekė užtikrinti pranašumą ten, ką jie apibūdino kaip savo galingos imperijos „artimąjį užsienį“. Šiuolaikiniame pasaulyje karas Ukrainoje yra šios strateginės politikos tąsa. Tai „Bloomberg“ rašo ekspertas Jamesas Stavridis.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5442 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Jis mano, kad Putino pergalės Ukrainoje atveju būtų visai logiška atkreipti dėmesį į Moldovą, kaip į kitą Rusijos žingsnį kelyje į Rytų Europą.

Tačiau, anot jo, Kremliui yra dar vienas trokštamas tikslas – Vakarų Balkanai. Šis regionas apima keturias NATO nares: Kroatiją, Albaniją, Juodkalniją ir Šiaurės Makedoniją. Tačiau Kremlius taip pat žvelgia į kitus galimus taikinius, tokius kaip Serbija, Kosovas ir etniškai susiskaldžiusi Bosnija ir Hercegovina.

 

„Kaip Putinas gali bandyti išplėsti Rusijos įtaką ir pakirsti NATO ir ES sąveiką šiame svarbiame Europos kampelyje?“.

Anot Stavridio, Putinas supranta, kad jei NATO valstybės narės vėl įsikiš, siekdamos išlaikyti stabilumą neramiuose Balkanuose, jų dėmesys bus nukreiptas nuo paramos Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(62)
(-45)

Komentarai ()