[ŽT] „Kaip tai galėjo praslysti pro mūsų akis?“ Pasiektas hiperrekordas. „Tai tiesiog fenomenalu“  ()

Kovo mėnesį Ukrainos kariuomenė pasiekė absoliutų 2 metų karo rekordą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo mėnesį Ukrainos kariuomenė pasiekė absoliutų 2 metų karo rekordą – fronto linijoje sunaikino 1546 Rusijos armijos transporto priemones. Apie tai savo „Telegram“ kanale rašo karo ekspertas Oleksandras Kovalenko.

Kaip tai galėjo praslysti pro mūsų akis? „Tuo tarpu pro mus kažkaip praslydo ne šaip rekordas ar absoliutus rekordas, bet tiesiog hiperrekordas pagal kovą sunaikintų priešo transporto priemonių skaičių. 1546 vienetai“, – sakė jis.

[Vokietija] 2in1 dulkių siurblys tik 37,19€! Laidinis, 650W, 14kPa, HEPA filtras ir kt. Paskutiniai vienetai („ENCHEN V1“)
3412

Nuostabi kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puikių savybių

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tai tiesiog fenomenalu. Anot jo, toks aukštas skaičius paaiškinamas tuo, kad rusai vis dažniau naudoja civilines transporto priemones ne pagal paskirtį, užnugaryje, o šturmo operacijose. Tankų, šarvuotų kovos mašinų ir šarvuočių trūkumas RF ginkluotųjų pajėgų pozicijų šturmams kompensuojamas transporto priemonėmis be šarvų, todėl šio komponento nuostolių padidėjimas yra tiesiog fenomenalus.

 

Socialinių tinklų vartotojai priduria, kad transporto priemonė neturi šarvų, o tai reiškia, kad ją apgadinus transporto priemonės ekipažas arba žūva, arba sunkiai sužalojamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(276)
(13)
(263)

Komentarai ()

Susijusios žymos: