[ŽT] „Stebime judėjimą.“ Lukašenka Kremliui atidavė savo šalies teritoriją. Gresia ataka  ()

Pasak oro pajėgų atstovo Iljos Jevlašo, Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka jau prasidėjus plataus masto invazijai Kremliui atidavė savo šalies teritoriją. Atitinkamai, galima tikėtis bet kokių provokacijų iš Minsko.


MiG-31
MiG-31
© IRONHIDE (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Russian_Air_Force_Mikoyan-Gurevich_MiG-31_%2819425070745%29.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsižvelgiant į tai, kad prieš 2 metus Rusijos įsibrovėliai pradėjo plataus masto invaziją iš Baltarusijos teritorijos, aviacijos puolimo grėsmė tame rajone išlieka. Tai pareiškė Ukrainos oro pajėgų atstovas spaudai Ilja Jevlašas.

Anot jo, Minskas ir toliau daugeliu krypčių bendradarbiauja su Maskva. Atitinkamai, kaip rodo praktika, tai itin pavojinga Ukrainos pusei, nes priešo veiksmai gali būti nenuspėjami.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais „Touroll U1/J1“ serijos el. dviračiai tik nuo 499€. Su įspūdingomis dovanomis. Ribotas kiekis ir laikas (Video)
5053 8

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-04-16!

Dovanos

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

1 metų garantijos

„Touroll J1“, „Touroll J1 ST“, „Touroll U1 29“ ir „Touroll U1 26“

Išsamiau

„Mes jau matėme, kaip vadinamasis Baltarusijos prezidentas suteikė teritoriją Rusijos karių puolimui prasidėjus plataus masto invazijai. Žinoma, neatmetame galimybės, kad Rusijos aviacija gali atakuoti Ukrainą iš Baltarusijos teritorijos“, – sakė Ilja Jevlašas.

Atskirai oro pajėgų atstovas pridūrė, kad didžiausią pavojų kelia tai, kad Rusijos orlaiviai per trumpą laiką gali nuskristi didelius atstumus. Šiuo atžvilgiu Ukrainos pusė turėtų atidžiai stebėti situaciją prie šiaurinės sienos.

 

„Todėl, žinoma, Baltarusija kelia grėsmę. Esame pasiruošę įvairiems pokyčiams, stebime lėktuvų judėjimą“, – užbaigė Ilja Jevlašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(6)
(37)

Komentarai ()