[ŽT] Pirmą kartą Europoje. Pasirodė naujausias JAV monstras MQ-4C „Triton“ (Foto)  ()

Žvalgybinis dronas bus dislokuotas Sigonella oro bazėje Sicilijoje. Italijoje. Ten taip pat bazuojasi amerikiečių lėktuvai P-8A „Poseidon“, kurių galimybes praplės MQ-4C „Triton“.


MQ-4C „Triton“
MQ-4C „Triton“
© U.S. Navy | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:MQ-4C_Triton_Test_Flight_with_Multi-Intelligence_Upgrade.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 30 dieną JAV karinis jūrų laivynas į Europą atsiuntė tolimojo nuotolio žvalgybinį droną MQ-4C „Triton“. Dronas dislokuotas Karinio jūrų laivyno Sigonella oro bazėje, esančioje Sicilijoje, Italijoje.

Tai pirmasis šio drono dislokavimas Europoje, kuriuo siekiama padidinti JAV karinio jūrų laivyno operatyvinį sąveikumą su NATO sąjungininkais ir partneriais. Tai praneša „Naval News“.

[Vokietija] Net 700€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TTWEN D5-2000“)
11160 14

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pažymima, kad dronas išplės amerikietiško povandeninių laivų medžiotojo P-8A „Poseidon“, anksčiau dislokuoto Italijoje, galimybes.

 

MQ-4C „Triton“ yra naujausia karinio jūrų laivyno jūrinės žvalgybos, stebėjimo ir žvalgybos priemonė bei papildo jūrų patrulinio lėktuvo P-8 „Poseidon“ galimybes.

Taip pat pabrėžiama, kad Sigonella karinio jūrų laivyno oro bazė teikia operatyvinę, vadovavimo ir kontrolės, administracinę, logistinę ir išplėstinę logistinę paramą JAV ir kitų NATO šalių pajėgoms. Kartu strateginė oro bazės vieta leidžia JAV ir sąjungininkų pajėgoms užtikrinti saugumą ir stabilumą Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)

Komentarai ()