Sensacija! Rusams pavyko gauti raketą „Storm Shadow“ (Video)  (4)

Socialiniuose tinkluose pasirodė vaizdo įrašas, kuriame rusai gyrėsi naujausiais „pasiekimais“.


Storm Shadow
Storm Shadow
© Rept0n1x, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:RAF_Museum,_Colindale,_London_-_DSC06025.JPG

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip pažymėjo lenkų karo ekspertas Jarosławas Wolskis, tai pirmasis užfiksuotas atvejis, kai įsibrovėliai užgrobė raketą „Storm Shadow“, kuri atrodo „beveik nepažeista“.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5453 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Jarosławas Wolskis laikosi nuomonės, kad dabar Rusijos ekspertai ištirs britų ginklą. Dėl to kai kuriuos sprendimus rusai galės panaudoti savo reikmėms arba bandyti sukurti efektyvesnius kovos su „Storm Shadow“ būdus.

Tai svarbu, nes „Storm Shadow“ raketos rusams yra „nepagaunamos“, o ukrainiečiai jų pagalba jau įvykdė keletą įspūdingų atakų. Būtent šis ginklas leidžia sistemingai padaryti didelius nuostolius Juodosios jūros laivyno laivams.

 

„Storm Shadow“ yra ilgo nuotolio sparnuotosios raketos, kurias kartu sukūrė britų ir prancūzų inžinieriai. Jų atstumas yra iki 500 km, nors eksporto klientams skirtose versijose jis ribojamas iki 300 km. Jos gaminamos naudojant slaptą technologiją, todėl net geriausios Rusijos priešlėktuvinės sistemos dažnai negali su jomis susidoroti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(32)
(-27)

Komentarai (4)